• (bkz: ergenus)

    bana göre bu türün erkek olanlarının bakımı en zordur. benim zamanımda 14'te başlardı bu dönem, şimdi 12'ye indi sanırım. 12'den 27'ye kadar olan 15 senelik sancılı süreçte bu hayvanların türlü zorluklarına rağmen "yavrumuzdur" mottosuyla hareket edilir. analar babalar size sahip sesleniyom, sahip çığmayalım ergene!
  • kesinlikle baykuştur. her şeyini geçtik geceleri ötmesi ayrı dertti.
  • iran kedisi.
    hergün 2 defa tarıyorum prensesimi. biraz şişkodur çok yiyip çok tuvaletini yapıyor 15 günde bir silika kumunu değiştiriyorum. keşke klozete yapmasını öğretseydim. ama sonra yok efendim klozet kapağını niye indirmedin. yok efendim sifonu niye çekmedin triplere girerdi ya neyse iyi böyle.
  • (bkz: köpek)

    sizi çok sevmeleri, aşırı sadık olmaları, sürekli sizin için kafayı yemeleri gibi bir çocuğun sergileyebileceği bütün bağlanma ve sahiplenme davranışlarını sergilediği için köpek bakımı çok zor olan, gerçekten büyük bir sorumluluk isteyen hayvandır.

    bırakıp gittiğinizde hasretinizden yanar tutuşur, hevesli hevesli geldiğinde ilgilenmezseniz küser bir kenarda ağlar, sürekli dışarıda oynamak ister eve getirdiğinizde yine ağlar, yaptığınız herşeyi beraber yapmanız için çıldırır; bisiklete binersiniz o da binmek ister, yatağa uzanırsınız o da yanınızda yatmak ister, yerine yada minderine kovaladığınızda "benim neyim eksik" tavırlarıyla hüzünlenir...

    evinizde bir köpek besliyorsanız, başka bir odada bile oturamazsınız, korku filmi ya da gürültülü filmler izleyemez, onun sevmediği enstrumanları çalamazsınız.
  • 1) köpek
    2) kedi
  • koynumda yılan beslemişim mantığından yola çıkarsak neyse söylemiyim şimdi femizler linç etmesin slşdkaşaslkd
  • bos gezenin bos kalfasi kadin/erkek, genc/yasli dinlemeyen "insanimsi" dir.

    suluk gibi yapisanlari en beteridir. ortak ozellikleri evi "otel" olarak benimseyip, icinde yasayanlari "personeli" olarak gormeleridir.
hesabın var mı? giriş yap