• "- soyle seni en guzel kim sikti? metin mi, ahmet mi, hakan mi, tonguc mu, cenk mi, berkan mi yoksa ben mi?"
    "- walla ne bileyim, siktiniz i$te. benim i$im bu, ozgur kizim ben, veririm, hic sorgulamadim. metininki sulu, ahmetinki kalin, tongucunki damarli, cenkinki uzun, berkaninki mantar ba$li, seninki sert. bilemiyorum sanki hepsi birle$se... bilemiyorum."
    "- a$kim benim, sefkilim. ben de senin bu acik goru$lulşugune ve hepsini isteyen yonune a$ik olduydum zaten."
    (bkz: allah akil fikir versin)
  • henüz icat edilmedi
    (bkz: ben vermedim sende verme)
  • kimse bakire bir hatunla evlenmek zorunda degildir,ama hic bir bakire de, benim orami burami elleyemedi,sehvetli bir gece geciremedi,benimle bakire oldugum icin evlenmek istemiyor diye dusundurtturen bir anguta katlanmak zorunda degildir.bu durumda,tuzu biberi kiskanmadan senaryoyu biraz genisletmek gerekir.
    hatunumuz,bakireligi evlenecegi anguta verilecek bir hediye olarak gormuyorsa,eli ayagi oldukca duzgun ve bir o kadar da afet biseyse,yirtik mirtik butun erkek tiplerini kendisine miknatis gibi cekmekle kalmayip,bir de cekim alaninda hapsedebiliyorsa,erkeklerden nefret etme gibi durumu yoksa hatta kendi icinde,kapaklarin acilmasini bekleyen baraj golunun sessiz sulari kadar kinetik enerjiye de sahipse fakat buna keza ucuz bir pacavra gibi kucaktan kucaga atlamiyor ve atilmiyorsa ve en onemlisi bunu zeka fasilitelerini kullanarak yapiyorsa,biraz duraksayip azicik da tirsmak gereklidir cis cukuruna dusmeden,cise boka bulanmadan.

    bakiremiz belli bi yasa geldigine gore,neyin ne oldugunun oldukca farkindadir.belli bir yasa kadar bakire kalinmissa,bunun altindakiler irdelenmelidir,sasirtici sonuclar cikabilir.dinsel kaliplarin disinda gunahindan munahindan cok mutlaka daha derin bir sebep olabilir.
    bunu,' ben cok erdemliyim' diye de yapmiyor olabilir.
    'evlenecegim adam angut bile olsa,ancak o hakedecek beni',diye de dusunmez.bu durumda onemli olan bakirelik olmayabilir.
    bakireligi bir yuk olarak gormeme,en gecerli sebep olarak gosterilebilir ise de gorunen en onemli varsayim bu olmayabilir.karsinizda ki, bakire bir hatundan cok,bu konuda cimri ve gercek anlamda tehlikeli bir hatun olabilir.
    belki bu sonuclar incelendikten sonra,ona herseyi ogretmek zorunda olmadiginizi da anlayabilirsiniz ve size yuk olarak sadece baraj kapaklarini agzina kadar acmak kalir ki,bence bu oldukca zevklidir.bu durumda bakiremize,ara ara kapaklari aralayip,enerjisini herkese azar azar vermedigi ve illa ki yirtik erkek modeline uygun olacagim diye,kendisini ucuz bir patiskaya donusturmedigi icin tesekkur bile edilebilirsiniz.

    senaryo bu hersey olabilir,
  • freud'un bakire bir kadının gelecekte takıntılı bir anne olabileceği teorisine (cinsiyet ve psikanaliz adlı kitabı) inanan erkek tipi. lisede psikoloji öğretmenim tarafından anlatılan bir örnek $udur ki, çocuğunu çok seven bir annenin bu sevgisi bir saplantı haline dönü$mü$tür ve okula kadar gelerek oğlunu gözetlemekte ve uyu$turucu barındırıyormu diye çantasını kantinde (baskın niteliğinde) karı$tırmaktadır. öğretmenimiz bunu kocasından beklediği ilgi ve tatmini bulamayan annenin içine dü$tüğü bir durum olarak nitelemi$tir.
  • deneyimli bir seks partnerı arıyor da denilebilir böylelerine; zira bakire kızların seksinin ne kadar tatsız olduğunu ve uzun süre boyunca alıştıra alıştıra öğretmenin de sıkıcı olduğu düşünülürse insanın bakirelerden kaçası geliyor...
  • deneyimli seks partneri arayanlar var mıdır evlilikte bilmiyorum lakin hayat görüşü paralelliği arayanlar bu tip bir söylemede bulunabilirler, böyle düşünebilirler gibi geliyor bana.

    eğer evlenirse, tahminen ve tercihen 30'lu yaşlarının ikinci yarısında evlenmek isteyen bir erkeğin kendisine eş seçeceği kadın da 20'li yaşların ikinci yarısı ile 30'lu yaşların ilk yarısı arasında olacaktır muhtemelen. psikolojik etkileri bir yana, bundan yüz sene önce toprağı ekip biçerek yaşayan atalarımız öyle uygun görmüşler diye 25 yaşına kadar hiçbir ciddi cinsel deneyim yaşamamış bir kadınla evlenmemek, kimi erkekler için ortak hayat görüşüne sahip bir kadın ile evlenmek ile eşanlamlı olabilir.

    (bkz: tarih boyunca karşılaştırmalı değer yargıları)
hesabın var mı? giriş yap