• realms of arkania 2: star trail'den sonra gordugum en detayli frp oyunlarindan biri..
  • hayatta en cok zaman harcadıgım oyun, bitirince sevincten aglamaklı olmustum, bu arada tales of the sword coast bug'lı mutlaka patch cekilmesi gerekiyor, bg' gelene kadar fallout'la idare ediyorum iste....
  • masaustunu bilgisayara yansitabilien en iyi pc-frp
  • baldur gate cok basarılı bir cfrp. fakat masaüstünü en iyi yansıttıgı iddiasına malesef katılmıyorum! en basitinden hangisi oldugunu hatırlamadıgım bir chapteri bitirmek icin ne yapmam gerektigini kacırdıgım icin ne cok kıvrandıgımı bi ben bi allah bilir! malesef cok ama cooook non-lineer bir oyun!!! acı ama gercek...
    cok mükemmel oyun kabul ediyorum ama en iyisi degil bence, en azından oynanabilirlik anlamında.

    bir de (bkz: fallout) a bakınız!
  • artik ikincisi cikti. shadows of amn in yaklasik 300 saatlik oynanabilirlik sundugu soyleniyor. yeni bir suru karakter ve büyü var. 4 cd. dogru duzgun oynamak icin harddiskte 1,2 gb yer istemesi ve zirt pirt cd degistirmeniz en kotu yonu. ama shadows of amn bir klasik olacak orasi kesin.
  • bulaşılmaması gereken, bulaşıldığı takdirde hayatınızı mahveden oyun. paladin yerine fighter class tan bir kensai yaratilmasi menfaat icabidir. (bkz: tecrubeyle sabit)
  • bir süre insanların çevresinde renkli daireler görmeme sebebiyet veren, başından kalksam da kafamda sürekli oynadıgım, rüyalarıma girmiş oyun. 2. ciyi de bitirdim ama 1.nin tadı yoktu valla. böyle aniden yaratıklar çıkınca yerimden fırlıyordum resmen... takıldıgım bazı yerleri rüyamda çözüp sonra hakkaten yapabildigim bile oldu. basilisklerin oldugu bölgelerde cıyır cıyır böcek sesleri oluyordu, insanın içi kalkıyordu. nashkel mines'da da ne cinnetler geçirmiştim.
    ilk gözagrım oyunum benim bu. daha acemi oldugumdan hırsızla remove trap yapmayı bile bilmeden bitirdim oyunu (tuzakların kenarından kenarından geçiriyordum adamları tek tek). acayip şekilde tekrar oynayasım var şimdi. oof of!
  • adnd'nin forgotten realms'ında faerun isimli kıtada bir şehir.
  • $oyle guzel bir cinlik de yapmi$lar sanirim oyunu yapan insanlar:
    oyunun hemen ba$larinda beregost $ehrindeki feldepost's inn'e giriyorsunuz . orada bir serseri olay yaratiyor "i don't like your type in here" gibisinden bir $eyler zirvaliyor . i$te onu demeden once adam "are you talking to me ? .. are you talking to me ?" diyor ayni taxi driver'da robert de niro abimizin dedigi tonlamada . cilgin .

    (bkz: michael hoenig)

    ayrica, serinin ilk oyunun ba$ kotu karakteri sarevok*'un $u repligini ise yazmadan edemeyecegim:
    "you are indeed family. no other could have lived to oppose me in person. of course it will not matter in the end. ultimately i will prevail, and a new era will be born onto the realms."
hesabın var mı? giriş yap