• balık burcu erkeginin romatizmi ve oglak burcu kadınının mantığıyla biraz zor olacak birliktelik durumudur. balık erkeği, cinselliğiyle ön plana çıkmaya çalışsa da melul bakışlarıyla oğlak kadınını kandıramayacak, daha kötüsü kadının ondan soğumasına sebebiyet verecektir. ancak entelektüel balıktan uzak durmak yine de zor olacaktır. oğlak'ın tüylerine balığın pulları yapışacak ve birbirlerinden uzak durmaları zor olacaktır. ama daha adam olamamış bir balığı da ancak bir oğlak ya da akrep kadını adam edebilir ve bu kadınların aradığı tutkulu aşkı da balık ve dığer su burcu erkeklerı verebılır... tabıı eger dogru kısıyse... yoksa herhangı cınsel partnerden farklı gormezler... boyle de bır yonlerı soz konusudur.. (bkz: adamına göre muamele)

    (aslında yukarıda yazılanlar tamamen ıstatıstıkı verılere dayalı olup sınırlı kişi üzerinde yapılan testlerin sonucudur... burc uyumu uyumsuzlugu dıye bır sey yoktur... dogru zaman ve dogru ınsan vardır... ama birine ukte olmuş ki konu açıklama getirmişiz..)
  • oğlak kadını ile kasıt travesti olsa gerek. bu durumda oğlak kadını balık erkeği birlikteliğinin duygusal anlamda mutlu bir birliktelik olacağını neredeyse kesin bir dille söyleyebilirim. engin bilgi sahibi balık erkeği, fiziki durumundan hoşnutsuz oğlak kadınını derin bilgeliği ile tatmin edebilir; siz de takdir edersiniz ki balık herşeyi bilir.

    öte yandan balık erkeğinin cinsel kabiliyetsizliği ve oğlak kadınının fiziki yetersizliği ilişkinin cinsellik düzleminde sekteye uğramasına neden olabilir zira balık erkeğinde, afedersin, bamya kadar pipi olur.
  • deneme yanılma yöntemiyle yürümediği test edilmiş onaylanmış bir daha da denemeye tövbe edilmiş ilişki türü.
    (bkz: alık balık)
  • -gluk..glup...gulp..glu glu.....*
    -me-e-eee-eeeee*
  • duygusal balık erkeği ile mantığıyla hareket eden oğlak kadını her ne kadar fiziki uyumlarının getirdiği mutluluk seline kapılsalar da önünde sonunda gerçeğin soğuk yüzüyle karşılaşacaklardır.. küçük duygusal balık, herşeyi cıncığına kadar incelemeye kafayı takmış inatçı oğlak karşısında fazla dayanamaz, birinden biri herşeyi mahveder sonunda..
  • (bkz: zor is)
  • oğlak kadınının biraz daha olgunlaşmasıyla ve özverili davranmasıyla, balık erkeğinin de bıçak altına yatacak denli fedakâr olmayı kabul etmesiyle pek leziz bir birliktelik olabilir. keçi peyniri rendelenir, borcam kaba dizilmiş balık filetoların üzerine serpilir, tuz biber filan fişmekan, fırınlanır, sıcak servis edilir.. afiyet olsun.
  • kendi içinde zaten yeterince karamsar ve darlanan oğlak kadını, depresyona meyilli balık burcu erkeğini önceleri pek sever. zira bu erkeğe kucak açarak anaç duygularını tatmin etmektedir. lakin zaman ilerledikçe balık erkeğinden aldığı enerji ile iç karamsarlığı kronik depresyona döner.
    uzun vadede birbirlerine iyi gelmezler efendim, diplere çekilirler.
  • duygusal alanda konu başlıkları belirleyip bu başlıklar * * * * * * altında sevgi sergiliyen bir garip hesap insanıdır balık erkeği. hesabın her türlüsünü seven oğlak kadını bu adama ayaklarından bağlı, kafadan ayrı kalacaktır. zira burcu ne olursa olsun kadın kadındır.
    ilişkide entrika heyecan (bkz: heyecanlı ilişki/@spirit) arayacaktır ve sorsanız güven veren ilişki tercih ediyorum diyecektir. yine doğası gereği kafası doğuştan karışık olan bu kadına daha fazla soru sormadan diğer burç kadınlarına bir göz atalım.(bkz: sorun sende değil bende) (bkz: erkeklere güvenmiyorum) (bkz: bana göre çok iyisin)
    evet, gördüğünüz gibi diğer burç kadınları da balık burcu erkeğinin kıymetini bu kadın gibi bir kaç level sonra anlayacaktır.

    ama konumuz olan oğlak kadını diğer burç kadınlarına fark atan ön görüsü ile balık burcu erkeğini kafeslemekte pardon mutlu etmekte daha yetenekli olacaktır. ideal ilişkide budur bir yerde.herkes ne yapması gerektiğini bilir!
    böyle bir ilişkidir balık adamı oğlak kadını ilişikliği.
hesabın var mı? giriş yap