• orman düşmanlarına karşı başarılı şekilde kaz dağlarını yılmadan savunan itfaiye birimi.
    bir teşekkür etmek istedim sadece. bugün edremit-istanbul uçuşu öncesi havalimanı yolunda yangın dikkatimi çekmişti. yangın mı, sis dağılması mı uzak olduğu için tam seçilemiyordu. ne olur olmaz diyerek itfaiyeyi aradım ve telefona çıkan kişi "maalesef altınoluk üstünde bir yangın var ama arkadaşlarımız şu an müdahale ediyor meraklanmayın" şeklinde açıklama yaptı.
    o an başımdan aşağıya resmen kaynar sular döküldü! tek diyebildiğim "allah yardımcınız olsun, umarım en kısa sürede etkisiz hale getirirsiniz".

    sonradan öğrendiğim kadarıyla 4 farklı noktada aynı anda başlamış yangın. belli ki planlı bir iş. bunu yapanlara allah belanızı versin diyorum!
    rüzgar sertti ve muhtemelen zirveye yakın noktada rüzgar daha sertti.
    arkadaşlar böyle yangınları kontrol altına almak ve söndürmek çok zordur.
    geçen günlerde izmir'de ciğerimiz yandı, herkes hatırlıyordur.

    kaz dağları bu ülkenin akciğeridir. oraya verilen her türlü zarar kendine verdiğin zarardır. bölgede görevli itfaiyeciler bugün ciğerlerimizi bir kere daha kurtardı.
    bir teşekkürü hakettiler.

    (bkz: 9 ağustos 2017 kaz dağları yangını)
    (bkz: 30 haziran 2017 kazdağları'nda yangın)
    (bkz: 8 ağustos 2016 kaz dağları yangını)
    (bkz: 10 eylül 2012 kaz dağları yangını)
    (bkz: 27 ağustos 2009 kaz dağları yangını)
  • bir teşekkür de benden gelsin.sagolun varolun.
  • ısrarla kaz dağlarını yakmaya çalışanlara karşı dimdik duran itfaiye ekibidir. pes etmeyin, ülkenin ciğerleri size emanet. bir kere daha hepinize sonsuz teşekkürler, allah razı olsun memleketin oksijen deposunu kurtardınız.
hesabın var mı? giriş yap