• üst edit: bu yazım üzerine çok hakaret aldım. aklıma size hikayesini anlattığım o zamanki sevgilim geldi birden, dile kolay aradan 10 sene geçmiş bir stalk yapıp araştırayım dedim 64 yaşında kalp krizinden hayata gözlerini yummuş olduğunu öğrendim az önce. başımız sağ olsun cennet artık çift forvet.

    'evli erkek abazanlığı' der susarım. ayrıca kadının durumu da çok acizce yani. sorunun temelinde şu var kimse sevdiğiyle evlenmiyor bir şekilde 'treni kaçırdım' hırsıyla mutsuz evlilikler yapıyorlar ve sonra da sağa sola yazan evli erkek sürüleri, bunu sineye çekmek zorunda kalan kadınlar ortaya çıkıyor.

    inanın bana türkiye'de kadın olmak o kadar zor iken bir de güzel bir kadın olmak bundan daha da zor. 32 yaşında bir kadınım ve çevrem tarafından güzel bulunurum, çerkes genlerim sağ olsun.
    bembeyaz tenim kıpkıvırcık saçlarım ve 1.74 santim boyumla etrafımda adım çerkes güzeline çıkmış vaziyette.
    sizlere instagram, twitter ve ekşideki mesaj kutumu göstersem tansiyonunuzu yere fırlatır kaçarsınız. normal tanışmak için yazanlar da var elbet fakat bunların büyük çoğunluğu cinsel içerikli oluyor.

    güzel bir kadın olduğum için salak sanılıyorum galiba ve kolay lokma olarak görülüyorum ama ben tam burslu bir şekilde bilkent ekonomiden mezun olmuş, abd ve ingiltere'de yüksek lisans ve doktora yapmış bir çerkes kızçesiyim. efsane komutan ve kafkas kartalı şamil basayev ile aynı ırkın erbabıyım. nasıl saf olabilirim ki?

    her neyse erkekler bu yaptıkları şeye çapkınlık diyor ama bu durum artık taciz boyutlarını zorluyor. bir kadın sizi istiyorsa yeşil ışık yakar zaten anlar gelirsiniz bu kadar. zorla güzellik olmaz.
    kadın olarak tek başıma eğlenmeye gidemiyorum, bir yerlere gidip kız kıza içemiyoruz hemen yanımızda birileri bitiyor. gerçekten okumuşu da aynı cahili de aynı bu erkeklerin.
    bir defasında ekşide birisi yazdıklarımdan kadın olduğumu anlamış olacak ki bana mesaj attı. başlarda güzel güzel konuştuk sonra konuyu cinselliğe getirdi. ne alakaysa bana 'ben inşaat mühendisiyim ve egede yazlık yaptırıp kurtulacağım bu şehirden' deyip yaptırdığı evin fotoğrafını atmak istedi. ben de merak ettiğimden 'tabii gönderebilirsiniz' diyerek karşılık verdim bu allahın hanzosu da bana baretli çıplak fotoğrafını göndermiş, direkt bastım engeli.
    dediğim gibi isterse dünyanın en modern adamı veya en cahil adamı olsun, kendini geliştirmiş veya geliştirmemiş fark etmiyor. cinsellik erkekleri aptala çeviriyor resmen.

    yıllar önce başıma gelen komik bir anımı sizinle paylaşmak istiyorum izin verirseniz. 22 yaşındayken 54 yaşında flört ettiğim bilardo salonu işletmecisi hakkarili bir çocuk vardı. her şey iyi gidiyordu ten uyumumuz da yerindeydi ve cinsel tansiyonumuz da bir hayli yüksekti (tekme tokat sevişirdik ve yatakta çoğu kez birbirimize bıçak çekmişliğimiz de olmuştur o derece), kendisine de aşık olmuştum. okulumun bitmesine de kısa bir süre olduğu için ona imalı imalı evlilik şakaları yapıyor ve senin bildiğin kızlardan değilim uyarısında bulunuyordum.

    bir gün neyzen'de rakı içtiğimiz zaman kendisine kör kütük aşık olduğumu ve onunla evlenmek, yaşlanmak ve ölmek istediğimi söylemiştim.
    beni 'sen bir çerkez kızısın aptal olma kendine gel', 'kürdüm diye seni bana vermezler', 'çerkesler sadece çerkeslerle evlenebilir’ diyerek terk edip gitti.

    aylar sonra öğrendim ki kendisi 26 yıllık evliymiş ve 12 tane de çocuğu varmış. klasik çekirdek bir kürt aile yapısına sahipmiş anlayacağınız.
    karısı vajinusmus olduğu için de o boşluğu benimle doldurmuş. beni kullamış. karısına gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatmak istedim ama karısının da hakkari'nin ünlü aşiretlerinden olan xawiştan-tuxûbîler aşireti üyesi olduğunu ve düzenli olarak aşiretin üyelik aidatlarını ödediğini öğrendikten sonra ölüm korkusu nedeniyle bu sırrı kalbime gömüp yoluma devam ettim. merkez bankasına memur olarak atandım (babacan dönemi efsane kadrosunda ben de vardım anlayacağınız. genç kardeşlerim icin şöyle anlatayım o dönemi. 1 $’ı 1 tl’ye eşitlemek istiyorduk öyle efsane bir dönemdi, refah ve bolluk vardı.)

    o günkü saf aklımla beni terk edip gitmesini astrolojiye yormuştum etrafıma bu durumu anlattığımda 'çerkes olmam bahane', 'o gün merkür retrosu vardı, mars benim burcumdaydı, ay ışığını küçültmüştü. yardımcı gezegenler pluto ve uranüs idi. güneş boğa burcunun 12. evinde ve bir süre bu konumda misafirimiz olacağı için böyle tepki verdi.' deyip geçiştirirdim.

    ama artık erkekleri tanıyorum ve o günkü gibi saf değilim. zaten şu an çok önemsediğim ve değer verdiğim birisi var hayatımda. allah nazarlardan saklasın. suriyeli bale-opera ve performans sanatçısı bir beyefendi ile düzeyli bir ilişkim var. umarım türkiye ve suriye arasındaki iliskiler eski normaline döner de ben de iki ülkede farklı bir kültürü de tanımış olurum düğün yaparım.

    o yüzden cumhurbaşkanımızın son dönemlerdeki esed demeyi bırakıp esad demesini çok olumlu buluyorum. inanın bana barış ve huzurun olduğu türkiye ve suriye ortadoğu için çok önemli.
    güçlü bir israil tüm planları bozar ve iran’ın iştahını kabartır.
  • olaydaki 3 kişi de birbirinden vahim durumda diye düşünüyorum.
  • hem cok kibar davrandım diyip sonrasında eşinizi bir tarafınıza sokun demesi sonrasinda dağ ayısı falan demesi aynen çok kibarsin. bi insanın evli olduğunu bile bilemeyene kadar nasil karar alip askim cicim aşamasına gelebiliyorsunuz yahu. ulan görücü usulü bile daha modern kalıyor. ne igrenc hayatlar var evlerden ırak hakikaten. hayvanlar alemi belgeseli gibi gerçekten otur izle. orangutanlarin tek derdi çoğalmak ve karnını doyurmak.
  • ben sadece yazılanları okumaya geldim.
    evet sevgili yazarlar, kavga başlasın.
    görsel
  • "evli erkek abazanligi der susarım" dedikten sonra 2 cilt kendini öven suserları görmemize neden olan durum.
  • paylaşımı yapan kişinin narsisist bir sosyopat olduğunu düşünmeme neden olan hede.

    şu olayın kurgu olduğundan o kadar eminim ki... ama işte ispat edemiyoruz. niye? çünkü internet. internetteki her şey aksi kanıtlanmadıkça gerçektir. löl.

    peki benim anlamadığım bir şey var, bir zahmet aklı çalışan birileri de bunu açıklasın.

    şimdi sen bu herifin ismini cismini fotoğrafını kvkk kapsamında ifşa edemiyorsun, çünkü götünden kan alırlar. e peki madem bu şekilde bir paylaşım yaparak nereye varmayı amaçlıyorsun? ne oldu şimdi? kim olduğunu bile bilmediğimiz biri. ee? yarın bu herif başka bir kadına da mesaj atar, öbür gün de başka birine. sonuç? amaç ne?

    "abiiiiii bak şu herif size mesaj atarsa sakın cevap vermeyin evli pezevengin biri. dikkat edin bak!" deyip ne ismini ne de cismini göstermezsen ben nereden bileceğim amk kimle konuşmamam gerektiğini?

    böyle bomboş etkileşim amaçlı ve kurgu olma ihtimali %99 olan paylaşımlardan fenalık geldi. midem bulanıyor artık.

    bir "iffet" pornosudur gidiyor, "ay bana mesaj attı evliymişşşş" deyip karısını uyarırken de "ay bana senin kocan gibi 50 tanesi mesaj atıyor, al kocanı götüne sok" diyen herhangi birinin samimiyetinden şüphe ederim. siz de edin. mide bulandırıcı hareketler bunlar.
  • erkekler olarak kendi canavarlarımizi , frankenstein larimizi kendi ellerimiz ile yaratıyoruz.

    kadınların bu kadar egolu, küstah ve şımarık olmalarının sebebi biz erkekler.
    her erkek böyle değil elbette, fakat büyük çoğunluğu bu şekilde...

    o kadina mesaj atıp, onunla bir şey yaşama ihtimalinin coook az olduğunu bilmene rağmen bunu yapıyorsun. ya tutarsa diye atıyor vee belki de unutuyorsun.
    bunu on binlerce erkek de yapıyor ve kendi elimizle kadınların canavarlasmasina şahit oluyoruz.

    gunun sonunda hicbir özelliği olmayan kadınların kendilerini barbara palvin sanmalarina neden olup iğrenç egoları ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

    ( elbette kendini bilen kadınlar müstesna)
    ( evli adamın mesaj cekmesinden bağımsız yazılmıştır. )
  • bak bak bak. evli erkek abazalığı imiş. kardeşim bu kadar muhafazakar, bu kadar tutucu iseniz sosyal mecralarda işiniz ne. hadi girdiniz, lazım oldu ya da istediniz açtınız. adam oraya 50 çeşit iletişim yolu koymuş. gizli olabiliyorsun. istediğinden mesaj alıp, istemediğini engelleyebiliyorsun, şikayet edebiliyorsun. daha ne yapsın adam sana. her mesaj atan erkek ya da kadının gbt sini mi yollasın. emniyetten suç kaydı mı versin. işine gelmiyorsa bas geç işte. hoşunuza gidince ay ne kibar erkek, gitmeyince tacizci. yurdumun abazaları tarafından beslenen kezbanları sizi.
  • adamın eşi gayet iyi yazmış. millet akıllanıyor mu ne?
  • bu cümleyi zikreden kadın, 3lü arasındaki en haklı kişi.
hesabın var mı? giriş yap