• kendisini dinlemekten çok memnun olduğum yazar. ayrıca kendisiyle tartışmanın zevki bir başka. öğretirken öğreniyor. özeleştiri konusunda uzman, eline diline hakim, kitap gibi kitap kurdu. başucu badim.
  • ona göre hava hoş olabilir ama kati surette yağmurdan sakınması gerekir. çünkü eriyebilir. çünkü çok şeker.
  • lafla sözle anlatılmaz. buna rağmen deneyenler olmuş. şiirler yazılmış. 7’li hece ölçüsünün kullanıldığı aşağıdaki örneğin yanı sıra 14’lü hece ölçüsüyle yazılmış akrostiş şiir bile varmış. birçok âlime göre bu eser akıllarda tutulamazmış. okuyup da on kişiyle paylaşmayanın çiçekleri solarmış.

    haziran’ın yedisi
    doğum günü delisi
    o’nun her günü hoştur
    bize kıştır gerisi

    haziran’ın yedisi
    doğum günü zarifi
    o’na her kişi hoştur
    bize boştur gerisi

    haziran’ın yedisi
    doğum günü perisi
    o’na her köşe köşktür
    bize zindan gerisi

    haziran’ın yedisi
    doğum günü güneşi
    o her zaman ışıldar
    bak zifiri gerisi
  • nickini kendisine yakıştırdığım yazar.

    ayrıca "peki, doğurtan mı babadır, büyüten mi?" diyerek beni paradokstan paradoksa sürüklemiş, "onmayasın inşallah (ş vurgulu)" diyerek beddualarıma güç katmıştır.

    geyik konusunda çok büyük bir potansiyele sahip olmasının yanında hayata dair gözlemleri de gayet değerlidir. mis gibi de badidir kendisi.
  • o kadar içten ve mütevazı yazıyor ki okurken siz de kendisi gibi hemen farketmiyorsunuz (yani en azından entirilerini girerken böyle olduğunu tahmin ediyorum. çünkü söz konusu tevazunun sebebi kendisinin bu aymazlığı olsa gerek) anlattıklarının aslında ilginç, komik ve güzel olduğunu. şöyle bir bakıyorsunuz, biraz düşünüyorsunuz "hmm... evet, doğru. katılıyorum, güzel..." derken "oha lan, cidden. yuh! daha önce neden düşünmedim bunu!" oluyor devamı.
    bir de konuyla alakasız; bazen kendisine fazla yükleniyor gibi geliyor bana.
  • kendisini az buçuk tanıdığımdan yazdıklarını hep onun vurgusuyla okuyor, kafamda onun jest ve mimikleriyle yazdıklarını nasıl söyleyebileceğini rahatlıkla canlandırabiliyorum. sözün özü; dışarıda nasıl konuşuyorsa aynısını yazıya geçirebilen bir sözlük yazarı. bazı kimseler konuşurken farklı, yazarken farklı kimliklerini yansıtırken bu bayan sanırsam zor olanı yapıyor. bir de pasta yapmayı öğrense...
  • en çok güldüğüm üç kadın listemde son altı aydır filan. diğer ikiyi de yakında bulacağım.
  • bana gerçek bir doğum günü sürprizi yaşattığı için kendisine müteşekkirim. beni mesut etti mesut olasıca.
  • dünya tatlısı badim. konuşma hızına bir kere alıştıktan sonra bırakamıyor, hoşsohbetinin müptelası oluyorsunuz. bir-iki saatliğine buluşup ertesi günü etmişliğimiz vardır öyle söyliyim. hala tanışmadıysanız entrylerini okuyun; entryleri de aynı kendisi gibi doğal ve yalın olduğundan, "ne datlu yazmış yahu" deme garantisini bizzat ben veriyorum*.
hesabın var mı? giriş yap