• p&g'nin sözde promosyon uygulaması. amaci kazanilam puanlarla cesitli hediyeler almak. ancak kimseye ürün yollanmıyor.
  • bana öyle bak, anlamaz bunlar

    (bkz: bana öyle bakma anlayacaklar)
  • müdavimi olduğum uygulamadır. kazandığım bakslarla instax fotoğraf makinesi almışlığım ve tema fidan bağışı yapmışlığım var. bugün de şoktan 20 liralık pg kozmetik alışverişine sinema bileti veriyormuş. durur muyum ? durmadım bileti aldım hafta sonu bedaveden avengers sonsuzluk savaşına gidiyorum. hebele hübele yapanlar uygulamayı iyi takip etsinler ;) nazar etme ne olur, çalış seninde olur.
  • dolandırıcı olduğunu düşündüğüm uygulamadır
  • seçtiğim braun ödülünü 1 hafta içinde yollayan uygulama.
    hakkındaki onca olumsuz yoruma rağmen hiçbir aksilik de yaşamadım ayrıca .
  • şu linkten üye olursanız bana 1000 baks verecek size ise hiçbir şey vermeyecek. bana 1000 baks kazandırmak için üye olabilirsiniz.
  • on on beş tane arkadaşımı üye yapıp baks peşinde koşarak yirmi bin küsur baks biriktirdim ve yemek sepeti hediyesine ramak kala hediye vitrinden kalktı. hadi tesadüftür dedim. sonra yirmi yedi bin baks topladım. diş bakım paketini seçtim. stoklar tükendi, yenilenecek dedi. içime bir kurt düştü ama bir yandan da düşünüyorum p&g bu ya! head and shoulders, ipana, selpak gibi büyük markaları barındırıyor bünyesinde. play storedan yorumlara baktım ve benimle aynı durumda olan onlarca insan var. yine insanlık yapıp hemen yargılamayayım vardır belki bir sebepleri diye iletişime geçtim. sürekli aynı cevabı aldım. ürüne çok talep olduğu için tükenmiş. en kısa zamanda hediyeler yenilenecekmiş. 'sen kimi yiyon' demedim. küfür? etmedim. hakaret? etmedim... yalnızca p&g'ye yakıştıramadım.
    edit: bundan bir hafta kadar sonra kontrol ettim. vitrin yenilenmiş. hediyemi seçtim elime ulaştı. sosyal medya hesaplarımdan duyuracağım blöflerim işe mi yaradı yoksa cidden yenileyecekler miydi vitrini bilinmez...
  • şu linkten üye olursanız bana 1500 baks size ise hiçbir şey vermeyecek.

    amacım kendisinden instax fotoğraf makinesi kazanmak, sadece bana yardımcı olmuş olursunuz!

    uygulama ile anket soruları cevaplayarak, bazı reklam videoları veya bilgilendirici videolar izleyerek, her gün giriş yaparak bakslar kazanıyorsunuz. bakslar ile bazı ödülleri alabiliyorsunuz. ayrıca çeşitli kampanyalar sonucu indirim veya kupon kazanabiliyorsunuz, mesela geçen gün zaten yapacak olduğum bir alışveriş sonucu 10 tl yemek sepeti kuponu kazandım.

    kullanışlı bir uygulama, umarım bu tarz uygulamaların devamı gelir!
  • gereksiz bir uygulama her gün girildiğinde belirli meblağ 'baks'adında puan türü gibi para veriyor. paralarla bir şey alamıyorsunuz çünkü alınabilecek ürünler sürekli zamlanıyor. alışveriş fişi zımbırtılı bir mevzusu var belirli ürünleri veya belirli markadan alınan bilmem kaç tl'lik fişler için geçerli. format güzel ancak kullanışsız ve kalitesiz.
  • üye oluyorsunuz, "işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz" diye hata veriyor. geçici bir sorun var herhalde diyip birkaç saat sonra tekrar deniyorsunuz yine aynı sorun. dalga mı geçiyorsunuz? yapacağınız uygulamaya sokayım. beceremeyeceği hizmetleri vaat eden sizin gibi uygulamalar yüzünden insanlar böyle şeylere itimat etmiyor işte. cehenneme gidin.

    tanım: rezil bir uygulama.
hesabın var mı? giriş yap