• dolmakalemler, mürekkepler ve türlü türlü yazı gereci hakkında güzel yazıların yayımlandığı nevi şahsına münhasır bir blog. zaman zaman yapılan çekilişlerle de envai çeşit hediye kazanmak mümkün :

    http://writetomeoften.blogspot.com/…ions-begin.html
  • writetomeoften.comsitesinden de ulaşılabilen, dolmakalem ve mürekkepler üzerine harika bir site.
  • "bana sik çay az" diye okunması muhtemel garip isimli site. belki yeni bir adilisik.com vakası olabilir.
  • içeriğiyle hayranlık uyandıran güzide bloglardan biri. el yazısını hep çok mahrem bulmuşumdur. elle yazılan şeyleri herkesin görmemesi gerektiğini düşünürüm. elle, isteyerek yazmak büyük fedakarlıktır bence. "el yazısı üzerine" başlıklı yazıyı okurken bu blogda, gözlerim dolmak üzereydi.
  • her ziyaret ettiğimde yaşam enerjimi artıran, dolmakalem ve mürekkepler konusunda hayret verecek derinlikte bilgiye sahip, güzide site. böylesi güzel şeylerle alakadar olan ve paylaşmaktan keyif alan insanların var olması ne güzel.
  • bugün birinci yaşgünü olan blog

    blogun birinci yaşgünü mü olur demeyin. oluyor işte. ilk yazımı üç nisan ikibinonikide yazmışım. o yüzden bugüne denk geliyor blogun doğumu. bundan üç beş sene önce biri bana bugün blogumun yaşgünü dese, "hmm hayırlı olsun, allahanalıbabalıbüyütsün" der içimden de "ey yımırtaya can veren rabbim" derdim. ama insan böyle bir mahluk, değişiyor, büyüyor. asla ve kat'a dediği şeyleri yapıyor.

    bundan tam bir sene önce bugün, elimde üzeri bol efektli bir fotoğrafla başladım blogu yazmaya. ve özür dileyerek şu klişe cümleyi kullanacağım "bir gün bir blog açtım ve hayatım değişti"

    evet bir gün, haydi elimdekilerin kişisel kaydı olsun diye açtığım blog hayatımı değiştirdi. çok sevdiğim insanlar hayatımdan gittiler bu blogu açtığım için. tanımadığım insanlar hayatıma girdiler. kimileri el sallayıp geçti hayatımdan, kimileri hiç çıkmamacasına yerleştiler.

    paramı, zamanımı, emeğimi, kimi zaman dostlarla içilecek bir kahveyi vakfettim. yeri geldi bir aydan fazla uğrayıp bakmadım. yazı yayınlamadım. yeri geldi bir günde iki yazı birden yayınladım heyecanla.

    en güzel blog değil benimki, en başarılısı da değil. çok da yolun başında henüz. dolmakalem uzmanı değilim. haşa! öğreniyorum, her gün yeni bir şey öğrenmeye gayret ediyorum. öğrendiklerimi de aktarmaya, paylaşmaya gayret ediyorum. çünkü biliyorum ki, paylaştıkça güzelleşiyor, paylaştıkça çoğalıyor her şey.

    umarım gün gelecek, daha güzel olacak. umarım üçnisanikibinondört günü ben yine burada, blogumun ikinci yaşını kutlamak üzere böyle duyguselinden bir entry daha gireceğim.
  • epeydir takip ettiğim, arşivi zenginleşmiş, yazmak konusunda tutkulu olduğunu düşündüğüm kalemsever bir kişinin blogu.
  • yeni kesfettigim harika bir blog. yatirimini kitaba, kaleme, deftere yapan tek ben miyim diye dusunurken karsima cikmasi da manidar oldu, icim rahatladi.
  • gogılda siyah defter ararken bulduğum sonra da dolmakalem ne değerli ne özel şeydir dememle tüm yazılarını okuduğum , en çok da yazıların sonunda bıraktığı soyadları beni benden almıştır.içi dolu dolu blog yaz , kalemler hakkında önünde eğilinelecek teknik donanımda ol , bir de öğreniyorum deyip mütevazı ol ! el yazıma güvenmeden yazmak için coşuyorum yahu . çok önemli birşey insanlara kalem ve kağıdın değerli olduğunu öğretmek . adı da zeynep
  • kağıt ve kalemin hakkını veren blogdur.
hesabın var mı? giriş yap