• bandırma atatürkçü
    balıkesir ile akp'lidir.

    ülkenin şu anda içinde bulunduğu durumun adeta kompakt bir demo'sudur.
  • bandırmalıların gözlerinden fışkıran bir nefrettir. bandırmalılar tarafından balıkesir insanına yapılan hakaretler ve balıkesir nefreti dolu kalpleri bizi bıktırdı artık ve ekşisözlük aracılığıyla bu nefreti türkiyeye iletmek istiyoruz. sevgili bandırmalılar, balıkesir'i sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız. 1950'lili yıllardan beri anlamsız balıkesir'e yaptıkları bariz hakaretler vardır ve küçümsemeler vardır. bandırmada balıkesirliyim dediğinde bir suratınıza tükürmedikleri kalır. bandırmanın burnu havada ve livatyada çimen insanları balıkesir'i size ezdirmeyeceğiz. akp-chp kutuplaşması değildir bu!

    balıkesir düşmanlığı yapan, balıkesir düşmanlığı yaparak beslenen, balıkesir nefretini her fırsatta kusan dimağnın bir bedeli olmalı...
    bandırmalıların sahip olduğu balıkesir nefretinin bir bedeli olmalı.
    balıkesire her daim çamur atarak çirkefliğin kitabını yazan, hak etmediği halde balıkesir'i hor gören kompleksli zihniyetin bir bedeli olmalı.

    balıkesir'in yükselişi diye bir başlık açtım bandırmalılar tarafından linç edildim. balıkesir'in gelişmesi, ilerlemesi size niye batıyor? artık karşınızda sesi çıkmayan, içe-kapanık balıkesir yok!

    game over.
  • bandırma diye ne kadar bağırırsanız bağırın kaçarı yok bandıracağız

    not: şizofrenik gönenli
  • balıkesirli de değilim, bandırmalı da değilim. lakin sikeyim sizin nefret kapasitenizi lan, böyle iş mi olur?

    eni boyu kıç kadar şehirde yaşıyorsunuz, ırkçısınız desem ırkınız bile aynı lan; ne tür bir gerizekalılıktır bu?
  • balıkesir egeliyim tribine girmiş iç anadolu şehridir. kırşehir veya çorum neyse balıkesir öyle bir yerdir. bandırma erdek , edremit veya burhaniye ise gerçekten liman kentidir.

    balıkesir genelinde toplu taşıma büyükşehir tekelinde olduğu için çevre il ve ilçelerden gelen minibüs otobüslere ve tabii ki yolcularına kan kusturulur.
  • daha da uzun süre avucunu yalayacak olanların yaşadığı histir. bandırmayı laik bir kıyı şehri olarak, bu düzen devam ettiği müddetçe asla balıkesirden ayırmazlar. ayırdıkları anda kimin seçileceği bellidir çünkü. geçmiş olsun diyelim arkadaşlara bi bardak su gönderelim.
  • 1955 yılında verilen yasa teklifinden beri il olmayı bekleyen köylülerin duyduğu nefrettir. il olmak için neredeyse bütün siyasetçilere domalmışlardır, lakin olamamışlardır.
    (bkz: 82 zümrüt bandırma)

    bi de aradaki futbol rekabeti var derler en son 2 sene önce 5-0 çakınca bitti o rekabet. nasıl koyduysak şu an 2. ligde sonuncular.

    ne demişler ya 10 olursun ya 11 arası yok. tıpkı kadın veya erkek olmak gibi.
  • objektif olarak bakacak kimsenin her iki yere de gidip 1-2 gün kalması gerekir ki arada ki farkı bariz görebilsin ,nefret söylemine gelince nefret edilecek bi durum yok bence
  • güldüren nefret. diğer ilçelerde böyle bir durum yok; bandırma gereksiz yere kompleks yapıyor.
hesabın var mı? giriş yap