• sanal kurtlar vadisi sayılabilir bu oyun.
    en sevdiğim yanı bir sabah uyandığınızda size gıcık olan biri tarafından öldürülmüş olmanız.ayların emeği bir gecede gidiyor.tam oyundan kurtuldum derken sizi öldürenden intikam almak için tekrar oyuna başlıyorsunuz.
    ayrıca oyunda sayısız entrika dönüyor.
  • ilk gördüğümde "bu ne ulan böle tıkla tıkla nereye kadar dediğim" sonra çok fena saran ve başından kalkamadığım oyun..bir aileniz yoksa işiniz çok zor ilk yapmanız gereken iş kesinlikle bir aileye girmek...oyunun en önemli noktalarından biri bol bol şişeye ateş edip killing skill inizi yükseltmeniz,kokoreçti kuyumcuydu hiç girişmeyin bile o işlere çünkü zaten ilerledikçe onlardan kazandığınız paranın para olmadığını anlicaksınız..oyun genel olarak irc de dönüyor..örneğin aileye girmek için bir aile kanalına girip konuşmanız şart..yada bir heist yapmak için driver arıyorsanız,uyuşturucu fiyatlarını öğrenmek istiyorsanız vs vs..başlayıp biraz ilerledikten sonra oyun gerçekten çok zevkli bir hal alıyor..route 66 heist lar,organised crime lar falan zevkli bi oyun :)

    server: irc.barafranca.com
  • oyunun baslarinda araba calmak anaokulu basmak gibi suclari tekrar tekrar islemenize ragmen her seferinde kendinizi hapishanede buluyorsunuz. bundan dolayi baslarda yildiran ama paralar gelmeye basladikta basindan kalkilamayan internet oyunu.
  • sadece tepede yazan sözler bile yeter: "never interrupt your enemy when he is making a mistake"
  • "oturdugu yerden basariya ulasan tek varlık tavuktur" sözü ile; uğraşıp didinip bişeyler yapmanın mutluluğunun üstünde, hiçbir duygunun olmadığını gösteren mafya-devlet-siyaset-ticaret karışımı basit ama iyi düşünülmüş internet çılgınlığı.
  • oyun kademeli olarak ilerlemektedir. sırayla;

    delivery girl/boy
    picciotto
    shoplifter
    pickpocket
    thief
    associate
    mobster
    soldier
    swindler
    assassin
    local chief
    chief
    bruglione

    ve bruglione ı %100 tamamladıktan sonra, eğer aile kurduysan; godfather veya first lady olursun.ilk baslarda, seviyeler hızlı ilerler, ufak suçlar işlenir. anaokulu basmak, rakı şişesine ateş etmek, araba çalmak gibi...daha sonra coco/booze dediğimiz; narkotik ve alkollü içki işine girilir. rp (seviye ilerlemesi: yüzdelik kavramdan ilerler) ve para getirmesi için coco/booze her saat bası ucuz yerden alınır, pahalı yerde satılır.bu sıralarda oc (organize suç) ve heistler (e-5 baskını) yapılır. oc 4 kişiyle heist 2 kişiyle yapılır.oc yapmak için seviyenin thief, heist yapmak için ise shoplifer olması gerekmektedir. çaldığımız arabaları heistlerde, oclerde kullanabiliriz. ayrıca bir ailemiz var ise ailenin kiraladığı crusher sistemiylede arabalarımızı mermiye çevirebiliriz. bu oyunda en önemli olanlardan bir tanesi; mermidir. merminiz yoksa oynamanın bi anlamı yoktur. ne kadar kasarsan kas mermisiz hiç bişey yapamazsın. bu yüzden saatte bir mermi fabrikasından mermi alınmalıdır.bu mermileri oyunda savaş çıktığı zaman afiyetle kullanırız. saatler boyu kastığımız mermiyi hiç acımadan seviyemize uygun birine yeterli miktarda sıkarız.artık kim öle kim kala. işte kim öle kim kala dememek içinde; oyunun başından itibaren mutlaka rakı şişesine ateş edip ks mizi (öldürme becerisi) yükseltmeliyiz. oyunun temelinde geleceğimizi kuruyoruz.her şeyi kuralına uygun yaparsak ilerde godfather/first lady olmamak için sebebimiz kalmaz.başlarda tıkla tıkla nereye kadar densede ilerde bağımlılık yarattığı kesin olan bir oyundur.

    yukarda bahsettiğim terimler oyun içinde mutlaka karşımıza çıkıcak olan kelimelerdir.
    heist, oc, moc(mega organize suç), coco, booze, ks, rp, hp(onur puanı) vs. vs.

    live by the game, die by the game...
  • üst yazılardan örnekler:

    "bir kontratta ya imzan olacak, ya beyin parçaların"

    "dil keskin bir bıçak gibidir, kanatmadan öldürür."

    "izlediğin düşmanının izini kaybetmişsen, hemen arkana bak"
  • com versiyonuna 12.12.12 de reset gelmiş olan web tabancı oyundur.
  • allah kahretsin bu oyunu. çok pis bağımlılık yapar. kuru kuru oynanmaz, mutlaka irc serverine girmek gerekir. benim gibi uyumayi çok seven, hayatında tek tük sabahlamış bir insanı bile savaş zamanları ayakta tutan, uyutmayan, sınava çalıştırtmayan, insana asosyalliğin sınırlarını zorlatan, zamanından çalan web tabanlı hede. sayesinde çok güzel dostluklar kurmuş olmasam suratına bakmam o da ayrı. hatta elimde olsa tuvalete atar üstüne sifonu çekerim.
hesabın var mı? giriş yap