• orta doğu ve balkanların yetiştirdiği en kaliteli yazar, geek dostu, wally aşığı (1-10 arası puanlarsak; istese verir), mazlumların koruyucu, don juan de marco'nun akıl hocası (allah rahmet eylesin), hibina, amıcıg, fifa noobu, adam gibi adam.
  • reklam yapmak gibi olmasın ama... ya da dur, olsun ya.

    bakın bu memlekette geek is the new sexy modası yaygınlaşmadan önce bir avuç insandık bu konularla ilgilenen. profil aşağı yukarı belliydi, klasik rock, heavy metal, glam falan dinleyen, frp oynayıp binbir zahmetle bulduğu çizgi romanları okuyan, çizgi film izleyen ve bunlardan zevk alan birkaç adam vardı. hani biz kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz hesabı. hah, bu adam o zamanlardan kalma işte. işin ironk yanı, ben bu adamı tanımazdım daha geçen seneye kadar; ama sonra öğrendim ki aslında hep aynı ortamlarda bulunmuşuz da hiç denk gelmemişiz.

    yani 10 tane çizgi roman okuyup ben bu işin piriyim diyen hırbolara inat, bu adam kalkar size "en iyi 10 flash hikayesi" diye video çeker öneride bulunur. kalkar punisher ve daredevil'ın bir arada bulunduğu en iyi 5 hikaye'yi anlatır. demek istediğim o ki, konu yukarıda bahsettiğim hususlar olunca bu adamdaki bilgiler derya.

    bunu kim diyor? en "ben bu işin üstadıyım" diyeni bile yeri geldiğinde ayar manyağı etmiş biri olarak ben diyorum. hiç öyle aliyapar velibozar'la* falan vakit kaybetmeyin. açın izleyin bu adamın kanalını.

    bu da benden size geek tavsiyesi.
  • bu sezon senaristlerin üstün başarısı sayesinde hiçbir teori tutmasa da game of thrones incelemelerini ve teorilerini çok sevdiğim youtube kullanıcısı. diziye dair verdiği ufuk açıcı bilgiler iyi oluyor. bu adamı seviyorum lan, herhangi bir tanışıklığımız falan olmamasına rağmen sebepsiz sempati duyduğum bir insan. hatta vaktim varsa, hiç izlemediğim yapımlarla alakalı çektiği videoları da izliyorum.

    keşke yeni sezon başlayana kadar, bu zamana kadarki tüm soru işaretlerini sırasıyla aydınlattığı bir video serisine girişse. tabii bunlar hep vakit.
  • özellikle dc filmleri hakkındaki birkaç videosuna denk geldim ve bakış açısıyla cidden filmlere bakışımı da değiştirdi diyebileceğim youtuber. henüz çok fazla incelemedim kanalını, ama bu konularda oldukça bilgili biri olduğu anlaşılıyor. görünüşe göre kendisini keyifle takip edeceğim.*
  • ekşi sözlük the flash başlığının müdavimi.
  • ilk başta pek sevmesem de sonradan takip etmeye başladığım youtuber. videoya girişi 0,10 saniye sürüyor* anlatımı güzel ve samimi. dc dizilerini izledikten sonra videolarını da ardından izlerim. geek alemini seviyorsanız takip edin derim.
  • severek takip ettigim cizgi roman asigi yazar. bu arada kendisini (bkz: vikings) te bulunan rollo karakterine benden baska benzeten var mi acaba.
  • kendisinin flash incelemelerini izlemek, flash izlemekten daha eğlenceli.

    hele son bölümi için dilinin kemiği yok, remen kahkahalarla izledim.

    bir amme hizmeti olarak, buyrun.
  • youtube kanalına yorum videosu eklemesini yeni dizi bölümü bekler gibi beklediğim insan. the flash 3x16'yı hala yorumlamadığı için bölüme olan sinirimi hala atamadım. dizi bozdukça videolarında daha cok eğleniyorum. hadi ama parmağımız f5'lerde kaldı...
  • ilk izlediğim videosunda "bu ne la?" tepkisi verdiğim ama sonradan sonradan izlediğim bölümlerin ardından konuşacak adam da bulamadığım için izlemeye başladığım ve takip ettiğim youtuber. özellikle izlediği dizilerin kaynak materyallerine hakim olması ve onlar üzerinden değerlendirmesi bence çok iyi.
hesabın var mı? giriş yap