• ev tipi, kaliteli kahve degirmeni üreten firma. türkiye'de artik http://www.petracoffee.com/ (bkz: petra roasting co) tarafindan da satin alinabiliyor.
  • priciso modeli ile sahibi olduğum markadır. ev için ideal olan bu marka yerine mahlkönig de tercih edilebilir.
  • kendileri abd'de bir cok coffee shop tarafindan ev baristalari icin onerilen grinder markasidir. bunun nedenleri 1) ucuz olmasi 2) kaliteli olmasi 3) consistent ground coffee vermesi 4) cok ciddi bir musteri hizmetleri, garanti ve tamir desteklerinin olmasi.

    ben kendi encore'umu sitelerindeki refurbished kategorisine bakip bellevue, washington'daki ofislerine gidip aldim (bir house'dan yurutuyorlar adamlar butun operasyonu). yari fiyatina gelmesinin yani sira 1.5 senedir patir patir calisiyor valla hic de sikintisi yok. sikintisi cikarsa da goturur degistirebilecegim icin, i$te aradigimiz esnaflik bu.
  • encore modeline sahip olduğum kahve öğütme makineleri üreten firma. filtre kahve, french press için çok iyi sonuç verirken (fiyatıyla kıyaslandığında tabii) espresso içenleri yeterince tatmin etmeyebilir. üst modeli olan virtuso'ya göre filtre kahve için çekim yapıldığında daha tutarsız bir sonuç verdiği de bir gerçek. ancak kim dedi ki, en iyi kahve öğüten makine olduğunu.

    paranız varsa virtuso alın, yok ben kısıtlı bütçeyle takılacağım diyorsanız encore da filtre kahve ve french press sevenleri tatmin edecektir.

    bu firmanın aslında en iyi modeli forte... ancak kendisi avrupa'da 800 euro civarında satılıyor. türkiye'de tahminen 2500 lira civarında olur ki, araba alınır o paraya...

    ama unutmayın, iyi öğütme makinesi ile ucuz bir makinede alacağınız sonuç, kötü öğütme makinesiyle çok iyi bir filtre kahve makinesinden alacağınız sonuçtan kesinlikle daha iyi olur.
hesabın var mı? giriş yap