• barbie rüya evi yeni çıkan barbie evidir. fiyat olarak el yakan, çocuk için candır.
    kızım elif'e ameliyat öncesinde motivasyon amacıyla söz verdiğimiz için aldık. kurulumu kolay, parçaları iyi seçilmiş ve kaliteli işçiliği olduğunu söyleyebilirim.
    barbie rüya evi diğer barbie oyuncaklarıyla birlikte eğlenceli şekilde miniklerin zaman geçirmesine yardımcı oluyor.
    aynı oyuncak ev için 950tl ve 1500tl arasında fiyat farkı bulunuyor. bu fark neye göre var o kısmı muamma. bize maliyeti 1100tl oldu. hayatımda aldığım en pahalı oyuncak ama değdiğini söyleyebilirim. sakin şekilde ve uzun süre vakit geçirmesine yardımcı oluyor.
    bu da elif hanımın isteği üzerine çektiğimiz tanıtıcı video.
    barbie rüya evi
  • 20 sene önce de vardır.
    hep isteyip sahip olamamıştım.
    en fazla portatif olanından almışlardı. böyle dev gibi olanı hep içimde kaldı.
    şimdi ise kızımın 3 yaşına gelmesini bekliyorum bundan almak için. kendisine 3 yaş doğum günü hediyesi planım bu. daha 1 sene 4 ay var.
    aslında daha çok kendime hediye olacak ama olsun çaktırmayalım kendisine. :p
  • bir kız çocuğu için rüya oyuncak. 4 yaşında aldığım ev ile 8 yaşını geçti halen oynuyor. hem odasında şık bir dekor olarak bende varlığını seviyorum. ayrıca @barbinin karavanı da aynı şekilde güzeldir ve de erkek çocukları da ilgiyle oynuyorlar.
  • orijinal ismi 'barbie dream house' olan ve bugünki piyasa fiyatı 2400 tl olan evdir. çocukken mahallemizde bir arkadaşımda vardı asansörünü görünce aklım çıkmıştı. iple kendin çekiyorsun ama asansör işte :)

    bu fiyata bu evi alana şimdiden hayırlı olsun. beni de çağırın oynamaya.
  • 2400 liraymış.
    rüyalarımdaki evin 1 aylık kirası bile bu kadar değildir. sanırım hiç bir zaman barbie olamayacağım.
  • oda ve kat sayısına bağlı olarak fiyatları 2500 ila 5000 tl arasında değişen oyuncak evler. emlak balonunun patlaması beklenirken, mantıklı bir yatırım gibi görünmüyor; zaten kiraya vermekte mümkün değil kendisini.
  • bugünkü fiyatı itibarıyla 5.686,75(besbinaltiyuzseksenaltilirayetmisbeskurus) türk lirasıdır. indirimli olduğu yerler de vardır.. artık barbie başını sokacak başka evler, cebine koyacak başka para birimleri, vatandaşı olacağı başka ülkeler bulmalıdır.

    kahveni evden getir barbie, suyunu evde iç. bizim kurulu düzen burada barbie, yoksa biliyorsun.

    that's the dream!
hesabın var mı? giriş yap