• neden en altta dursunlar ki? sorusu ile hareket edilip toplanan bardak altlıklarına verilen addır.
  • soyle de bir tane varmis; http://kerocan.com/coaster
  • ne zaman başladığımı tam olarak hatırlayamadığım güzide koleksiyonuma birinin garezi olduğu kesin. kim olduğunu ya da olabileceğini kesitremiyorum ama günden güne bir eksilme hissediyorum. bir bulursam o şahsı, hiç kurtuluşu yok sözlük.buraya yazıyorum, demedi demesinler.
  • yapanlardan bir tanesi de şurada http://enalttakiler.blogspot.com/
  • gittiğim her bar'dan bardak altlığı (ç)alarak yapmakta olduğum koleksiyon.
    siyah duvarımın bi köşesini kaplayacak yakında.

    valla şöyle güzel markalarınkini de bulabilsem fena olmayacak.
  • yeni yeni yapmaya başladığım koleksiyon. arkadaşlar gibi gittiğim barlardan alıyorum. şimdilik bir kutuya sakladım. daha sonra bir şekil yapacağım kendileri için. yurtdışından da aldıklarım var onlar çok hoş zaten.
  • gittiğim mekanlardan aşırdığım ve iki arkadaşımın yurtdışı katkıları ile şimdi 120 civarı bir sayıya ulaştırdığım, gittiğim mekanlarda bende olmayan altlıklar gördüğümde cips içerisinden taso çıktığındaki heyecanı yaşadığım güzel şeyler.

    üşenmeden neredeyse hepsinin fotoğrafını instagram hesabımda paylaşmaktayım; [http://instagram.com/zencikedii http://instagram.com/zencikedii]
  • bir nevi istifçiliktir.

    bu gibi benzer istifçiliklere aşırı yatkınlığım var. seviyorum.
    artık alışkanlığa dönüştü. gittiğim her mekanda altlık getirildiği an "ben bunu çalıyorum haberiniz olsun, bi tane daha alabilir miyim ?" sorusu dilime pelesenk oldu.

    bir çok farklı şehirlerden ve ülkelerden aşırılmış bardak altlıklarımla mutlu mesut hayatıma devam ediyorum.

    tavsiyem şudur ki; çok güzel dekoratif amaçlarda kullanılabiliyor. deneyiniz.

    vaktim olduğunda şuraya bir de örnek fotoğrafını paylaşayım.

    ben de üstteki arkadaş gibi takasa açığım. aranızda varsa güzel gönüllü elinde fazladan olup, kurtulmak isteyen, hevesle beklemekteyim (:
  • herkes takasa açık benim neyim eksik diyerek ben de yazıyorum. gittiğim yerlerden genelde 2.yi almazdım ama bundan sonra bol bol takas düşüneceğim. takasa açık olanlar benimle iletişime geçsin. belki grup falan kurarız kendi aramızda.
hesabın var mı? giriş yap