• zerda'da osmani canlandiran oyuncu.
  • lale belkis ve semiramis pekkan fanatiği...semiramis pekkan'dan 'neydi neyyyydi neeee,neydi neydi neydi nee!'yi söylerken daha da eğlenceli bir insan olabiliyor.45'lik dostu,örnek insan:)
  • yagmurdan sonra dizisinin ilk bölümünde, ''tuncay'' (amor tuncay ungun) karakterini canlandiran oyuncumuz.
  • radyoya uyarlaması bbc tarafından yapılan ''benim adım kırmızı'' da rol almıştır."benim adım kırmızı" yani bbc'deki adıyla "my name is red" 8 ve 10 ağustos'ta bbc-4'ten yayınlandı.kayıtları dört hafta süren yapımın sonunda kendisi yani barış çakmak, bir devlet televizyonu olan bbc'ye konuk olup oyunculuğundan ve türkiye'den bahsetti.500 bin kişiye ulaştığı düşünülen bu oyunda barış çakmak yine yapacağını yapmıştır ve türkiye'de yapılmamış,denenmemiş bir işe imzasını atmıştır.
  • yamulmuyorsam az önce kim milyoner olmak ister yarışmasında telefon jokeri hakkı kullanan yarışmacının telefonla bağlandığı oyuncu.soruyu doğru cevaplattırdı yarışmacıya.
  • insan idaresi ve kriz yönetimi konusunda üstat, sohbeti hoş, dinlemesi güzel, dinlemeyi bilen başarılı tiyatro sanatçısı.. entelektüel sanat kişisi ve güzel insan.. cola sever..

    çok da sevilir kendisi..
  • sesi ve sözcük dağarcığı ile dikkatimi cezbetmiş (bkz: vaveyla)(bkz: sükse), gerçek anlamda "bilgili" olmasıyla da yakın takibime girmiş oyuncu insanıdır..

    sabırlıdır, gezgindir, komiktir ..
    sanata düşkünlüğü sadece mesleğinden dolayı değildir, bu adamın içi dışı sanat ve yaratıcılıktır..
    doludur efendim bu adam..
    bu ülkede değeri umarım bilinir ve çok güzel işlerle ödüllendirilir..
    yakinen tanımak için bir ufak mikrofon acik kalmisa bakın derim..

    edit: gelmesin mi bi'instagram hesabı mikrofon acik kalmis
hesabın var mı? giriş yap