• basima bir sey gelmeyecekse ben 3.61 ne onu anlamadim

    edit: ulan ikinci entry de ben vardim hangi ara ucuncu entry benim ki oldu

    basligi acan arkadasin paylastigi ikinci linke dikkat edin twitter profilinin yanina yesil top ve turk bayragi koydugu halde halen fethullaha hoca efendi diyolar eger hoca efendi dedikleri baska biri degilse https://twitter.com/…3-12-17&src=typed_query&f=live

    duzeltme editi: o fetosa hoca efendi diyenler gecmiste deyip simdi demeyenlermis cunku yesil top turk bayragi koyunca eski tum twitlerde de cikiyomus.
  • zorlamayla saptanmış bir ilişki. adam istediğini paylaşır aq, isterse bunun yazarı fetullah gülen olsun ne olacak. suç yoksa sorun yok.

    --- spoiler ---

    kuran'daki 3.sure olan al-i imran suresinin 61. ayetini kastettiği iddia ediliyor.

    ilgili ayet:

    sana (gerekli) bilgi geldikten sonra artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa, de ki: “gelin, oğullarımızı ve oğullarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı çağıralım. biz de siz de toplanalım. sonra gönülden dua edelim de, allah’ın lânetini (aramızdan) yalan söyleyenlerin üstüne atalım.”
    --- spoiler ---
  • adamı zorla fetöcü yapmaya çalışan bir güruh var. tamam hadi diyelim fetöcü. ne oldu sizin durumunuzda bir değişiklik mi olacak. ne olacak aydınlanacak mısınız. ne geçecek yani elinize.
    bu güruhun böyle davranmasının 2 sebebi var. ya adam gerçekten işinde (youtuber) başarılı ve siz bu başarıyı çekemeyip adamda kusur aramaya çalışıyorsunuz ya da insanları tasnif etmeye sınıflandırmaya bayılıyorsunuz.
    uğraşmayın olm şu adamla. herif zaten amerikada. fetöcü olsa ne olmasa ne. daha 5 yıl önceye kadar elini sallasan fetöcüye değiyordu.

    edit: ulan hala mesaj atıyorlar. görmüyor musun adam fetöcü, yoksa sen de fetöcü müsün minvalinde birşeyler yazıyorlar. ben anlamıyorum ya, yazdığımı anlama özürlü müsünüz? fetöcü olsa ne olmasa ne banane lan banane. ne kadar beyinsiz varsa beni buluyor. tövbe yarabbim.
    edit 2: hala adam fetöcüymüş gibi davranan var. tamam yargıladınız adam fetöcü aferim size. bravo.
  • galiba 2,10'dan aldıkları dolarları 3,61'den satmışlar.
    vay fetöcüler.
  • akp'nin 3/61. hükümet oluşu ile, kuran'daki 3/61. ayette anlaşmazlıktan bahsetmesi, tesadüfler silsilesi. videolarından tanıdığımız kadarıyla barış özcan sever böyle tesadüfleri.

    anlamayanlar için;

    17/25 aralık operasyonlarından sonra barış özcan (25 aralık 2013 tarihinde) aşağıdaki tweet'i atıyor

    "3.61"

    aynı tarihlerde atılan ve içinde 3/61 geçen tweet'ler ise şöyle;

    3/61. âyetten mülhem ahitleşmeye 3. dönem 61. hükümet "amin" diyemedi!
    #camiayaiftirayolsuzluğuörtmez

    yani kuran 3/61. ayette yazanlar ile 3. dönem 61. hükümetin fethullah gülen ile kavgası birbiriyle uyuşuyor.

    ayetin meali;

    --- spoiler ---

    sana gelen bu ilimden sonra her kim bu konuda seninle tartışmaya kalkışırsa, de ki: "gelin, çocuklarımızı ve çocuklarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı, kendimizi ve kendinizi çağıralım, sonra da allah’ın lâneti yalancıların üzerine olsun diye dua edelim."
    --- spoiler ---

    ak parti 3. dönem 61. hükümet
  • hala anlamayan, kabullenemeyen at kafalılar var, bilale anlatır gibi anlatayım.

    fetonun twitter ekibi o gün ali imran 3.61 i ve 3.dönem 61.hukumeti birleştirerek propaganda yapmış. barış özcan adlı şahıs da o propagandayı bu twitle devam ettirmiş.

    hala "kıskanıyorlaaaar", kılıç artığının tekini niye kıskanalim be kardeşim.

    edit: propagandanın özünde ise fetullah gülen'in ettiği meşhur beddua var, bedduanın aslında beddua değil de kuranda geçen bir şey olduğunu iddia etmişlerdi. hala pollyannacılık oynayacak arkadaşlara başarılar.
  • ben video larında herhangi bir feto, siyasi yada dini propaganda yaptığını görmedim. adam bilim, sanat, felsefe, vb gibi birçok faydalı içerik üretiyor. kamerasını kapayıp, fetullahla isterse beraber amuda kalksınlar, banane amk.
  • öyle bir başlık açıyorsunuz ki gören de barış özcan kozmik odanın anahtarlarını fetoşa teslim etti, üstüne de genel kurmay başkanını hapse soktu sanacak.
  • şu an elini sallasan 50 tane fetöcü bulursun. tv de sabah akşam çıkan nagehan’ın fetöcülüğü beni daha çok rahatsız ediyor. nedense youtuber daha çok konuşuluyor.
hesabın var mı? giriş yap