• bir conan cizeri. conan'i en zayif cizenlerden birisidir. cevre cizimleri de insanlari da pek beceremez. buna ragmen cok uzun sure ve sayida cizmi$tir conan'i. 53. sayfada biten ana maceradan sonra suren maceralar'in genelde cizicisi o'dur.
    (bkz: john buscema) (bkz: ernie chan) (bkz: gary kwapisz)
  • conan serisindeki cizim tarzi korsan maceralarina cuk oturur. genel olarak gil kane'den iyi, buscema'dan tabi ki kotudur.
  • son derece karakteristik bir tekniği olan, ama 1970'lerde, conan the barbarian serisinin ilk sayılarındaki çizimleri ile bugün bile haksız yere eleştirilen ingiliz çizer.
    21 yaşındayken, marvel'ın john buscema'ya para vermeden önce 'bir süre deneyelim, görelim' mantığıyla conan'ı emanet ettiği barry smith genç yaşına rağmen son derece iyi işler çıkarmış bence. tabii, en büyük şanssızlığı seri tuttuktan sonra yerini alan kişinin john buscema gibi bir dev olması herhalde.
  • ingiliz felsefeci.

    (bkz: yaşayan en etkin 50 felsefeci)
  • 71 senesinde best new talent ödülünü almış olmasına rağmen o kadar da yetenekli olmayan conan çizeri.
    80'lerin başında conan'ı ali recan abi ilk bastığında henüz ingilizce okumaları bilmediğimizden ötürü konan'ı conan diye okuduk yıllarca.
    o dönemden barry windsor smith serilerini pek anımsamıyorum ben.
    çünkü john buscema'nın naif çinilemeli, alt dudak gölgelendirmeli, kara düz saçlı, kalın baldırlı, çatık kaşlı conan'ı, ce ile okuyorum yanlış anlama, ben gerçek conan olarak görüyordum.
    sonra buscema karakalemini gayet güzel tarayan çiniciler de oldu.
    ama ben o naif tek çizimi ilkin buscema'da sonra milazzo'da çok sevmiştim daha yerden bitme bir veletken.
    ernie, alfredo bir iki isim daha var şimdi tak diye anımsayamadım, onlar da güzeldi tabii.
    ama barry, o kadar da değil.
    ama serinin mazisinde yeri var, o ayrı.
hesabın var mı? giriş yap