• kurtuluş, baruthane caddesi üzerinde yer alan kavurma-pilav, tavuk-pilav, kuru-pilav, çobansalata-pilav gibi pilavlı birçok kombinasyon ve ek olarak kuzu-kelle, işkembe, ezogelin, gibi yine birçok çorba seçeneği de sunan lezzet dolu mekân. pilavı daha az yağlı olsa daha güzel olur sanki. biraz fazla yağlı pilavı. bunun dışında çok güzel. sık sık ziyaret edilmeyi hakediyor.

    ilk kez dün gittik, sevdik. gayet hijyenik bir mekân. güler yüzlü sahibinin işini severek yaptığı çok belli. https://www.instagram.com/baruthanepilavcisi/
  • içinde eldiven kullanmaktan bihaber, suratı kıl kaplı bir sürü adamın çalıştığı, hijyenik olacağına asla inanamadığım için ayak basmayı düşünmediğim mekan.

    bir de o logo nedir öyle? nusret özentisi bir patronu olduğu kesin. yeni türkiye'nin çirkinliğiyle (sadece fiziksel anlam kast edilmemiştir) iftihar eden bu özgüvenli(!) neslinden tiksinir oldum iyice.
  • çok komik lan. facebook'ta reklamları dolaşıyor. tanıtım videosunda mekan sahibi pala bıyıklı kendini överken, masaya tanıtım için konan (hangi akla hizmet konduysa) çiğ tavuk etlerinin üzerinde sinek geziyor!
  • bıyıklı abimizin samimi muhabbeti için bile gidilir.
  • (bkz: ben dönyanın en gözel garısıyam) sendromuna kapılan pilavcı.

    ayrıca kendi boyunda kartondan maket yaptırmak nasıl bir zekanın, hangi egonun ürünüdür. hitler de bile yoktu olm bu kadar ego.

    (bkz: pilavcılıktan aldığım tadı hiç bir şeyden almadım)
  • bıyıkları nusr-et in garsonlarından, 13 mayıs ı dünya pilav günü ilan etmesini midyeci ahmet ten, logoyu kfc den araklamış gibi.

    burada yazan olumsuz görüşlerin aksine ilk fırsatta gideceğim mekan.
  • 13 mayis 2018 i dünya pilav günü ilan etmiş,kurtulus caddesinden baruthane caddesine sapıldiginda hemen solunuzda kalan 2 katli bir dükkan olarak yer almaktadır.13 mayıs tarihinde gün boyunca bütün şisliye ücretsiz nohutlu pilav ve ayran ziyafeti sunmaya devam etmektedir.pilavının hakkını verdiğini söylememiz lazim.denemek isteyenler icin ücretsiz nohutlu pilav ikrami devam etmektedir.
  • instagramda bolca videosu donen pilavci. pala biyik ve gomlekleriyle bir tarz yaraa cabasi icinde. yemeklerinin lezzetini bilmiyorum denemek isterim ama videolarinda heceleyerek konusmaya calismasi cok itici.

    buu guunn neeee yiye cegiizzz ?

    buu guunn. pii llaaavvv uuuusssss ttuuuuu doonn dduurrr mmmaaaa yiyeeee cegiizzzz

    aralarda da cin cin kasigi kaseye vurmalar vs. bir de her seferinde o pilavi firrtt firrttt yerde uste havalandirma yapar gibi atman cok ilginc. pilav lan bu pismis artik iste koy kaseye ver seklini bitti gitti. ne gerilim yaratiyosun ?
  • instagram'da ara ara karşıma sahibinin videoları düşen mekan.

    pilavı kaşıklayıp yerken bıyıklarına bulaşmaması için ağzını kocaman açıyor ve normalden fazla açtığı için de kaşığı götüreceği yeri bulamayıp arka dişlerine kaşığı çarptırıyor. hem ağzını çok açtığı için hem de kaşığın dişe değmesinden huylanan benim canımı sıkıyor.

    aylar sonra gelen edit: show tv'ye çıkmış. ressammış da bırakmış pilavcı olmuş. neticede pilav yapmak da bir sanatmış... ressamlık şey mi acaba, resim bölümümden mezun olmak mı? ahah muhtemelen odur. ya o bıyık... kesin dali'den dolayı. http://alkislarlayasiyorum.com/…ga-baslayan-fenomen
  • fazla samimiyetsiz videolar paylaşan ve bu videolarda çakma nusret hareketleri yapan pilavcı
hesabın var mı? giriş yap