• eger alkol sebebiyle degilse (ornegin ilac alimi gibi bu tur bas donmeleri icin bir sebep olabilir) super rahatsiz edici olabilen durum. insan kendini salak gibi hisseder, eller titrer, bi turlu hic biseye konsantre olunamaz. 'ne yapicaktim lan ben' seklinde dolasip durursunuz etrafta.
    bi de soz konusu kisi kadinsa 'basim donuyo' dedigi herkes 'ehe ehe hamile misin yoksa... canin tursu da istiyo mu?' gibi salak bi yaklasim gosterir.
  • guclu antienflamatuarlarin da yol acabilecegi sakarlik yaratan durum.
  • efendim bu meret uc sekilde vucutta tezahur edebilir, bas firil firil donebilir (asiri alkol tuketilmesi sonucunda olan budur), oda esyalar filan doner etrafinizda.
    ikinci cesidinde denge kaybi gorulur, vucut saga veya sola ceker, orta kulaga rot balans ayari yapilmasi gerekir.
    ucuncusunde iki bira icilmiscesine uculur, "kafa iyidir", ne dedigi ne yaptigini bilmez insan, zaten bira da bu amacla icilmistir, ama hasa bira mira icilmeden oole sabaha kahvaltisindan sonra kendiliginden gelmis ise adamin gotunu attirir, vasiyet yazdirir.
    nacizane sunu da soylemek isterim, ucu bi arada gelip gitmek bilmeyince once ucar ardindan erersiniz, kendinizi daglara kirlara verirsiniz, hayatin anlamini aramaktan baska derdiniz kalmaz.
    (bkz: mustarip olmak)
  • perde takılması sonucu yaşanabilecek kısa süreli bayılma öncesi son uyarı.
  • tansiyon düşmesi ile olur
    aşık olunca kısa bir dönem yaşanır
    hamilelik döneminde olur
    anlayamadığınız şey sağdan sola mı, yoksa soldan sağa mı döndüğüdür:)
  • günün ilk sigarası içildikten sonra oluşan güzel* bir olay.
  • ickidense eger, kafayı haraket ettirmeye gelmez.. en ufak bi harekette kafa saga sola yalpalanır, tutmak, sabit kılmak icin asırı caba ister.. "yok, iyiyim ben" lafını curutmek icin etrafa bakmak yeterlidir, bas boyundan bagımsız hareket eder zira o an itibariyle, dusunmeyi bırakır insan, tek derdi basın masa, yastık vb. ustune yıkılmasını engellemektir.. bi de gozler sası bakmaya baslar yavastan.. durumu bizzat yasayan icin ne kadar eglencelidir o vaziyet, tartısılır ama, izlemekte olan sarhos olanın cefasını cekmemekte ise eger, izlemenin keyfine varmaktadır, o kesin..
  • "lanlan yoksa beynime bi$iller mi oluyoo..imdattt" paranoyalarinin bir numarali sebebi olan $ey.
  • son dönemde iç kulaktaki sıvıların yönüyle ilgili bir sorun yüzünden beyincikte denge kaybına neden olması yüzünden çektiğim sağlık problemi.
  • doktora gidip su soruyla karsilasmaniza da neden olan durum.
    "siz mi donuyorsunuz, etraftakiler mi?"
    yanitinizi biraz dusunup " enteresan soru" diye verirseniz, doktor pekcok teste sokma karari alir..
    yaniti onceden hazirlamanizda yarar var.
hesabın var mı? giriş yap