*

  • kaan erkam'ın stand up showlarında senede bir gün parçasını itaf ettiği burç kadını
  • aşırı titiz ve temizlik meraklısı olurlar. sürekli heryeri temizleme ihtiyacı duyarlar. bu merakları bazen kötü sonuçlara yol açabilir. sevgilisinin pantolonunun cebindeki tez disketini de bi güzel temizleyebilirler.
    (bkz: eyvah)
  • en iyi anne.
  • akıllı, mantıklı ve gerçekçidir. analitik bilgiye önem verir. başarılı olmak için her şeyini ortaya koyar. ayrıca çok düzenli ve titizdir. her şeyin mükemmel olmasını ister. ne istediğini iyi bilir. elde etmek istediği şeylerin üstüne kararlılıkla gider. inatla kendi yöntemlerini savunur. çok disiplinli olduğu için hata yapması, işini yarım bırakması söz konusu değildir. öte yandan sadece elde edebileceğine inandığı şeyleri arzu eder. kazanacağından emin olduğu zaman eyleme geçer. pek cesur olduğu söylenemez, zaten riske girmekten ve en önemlisi maceraya atılmaktan hoşlanmaz. genelde susarak sorumluluğu başkalarına yükler.
  • çok sabırlı kadınlardır. sabırları taşacak noktaya gelene kadar sessiz sakin, hatta dışarıdan bakıldığında iyi niyeti salaklığa kadar giden bir görünüm sergilerler... siz onları parmağınızda oynattığınızı düşünürken o dingin yüzlerinin arkasında fırtınalar koparır ama fırtınaları içinde hapseder... sadece çok yakın dostlarına yakınır, yakınırken de inanılmaz abartır... her derdi ölümcüldür... bu bazen gerçek de olabilir... sabrının taştığı noktada bulunduğunuz yerden en uzak noktaya gitmelisiniz demektir, çünkü o salak görünen, iyi niyetli sessiz insan aniden içindeki alienı ortaya çıkartır. species filmi halt eder. söyleyeceği sözlerle sizi ölmekten beter hale getirir. bir daha yüzüne bakamayacak duruma gelirsiniz. ancak yine de affedebilir. sabrı taşıp da canavarlaşan bir başak kadını inanın sizinle tekrar arkadaşlık edecektir. canavarlaşması içindeki birikenleri artık tutamamasından kaynaklanır. eğer sabrını onun sizi affedemeyeceği bir şekilde taşırdıysanız o sessizce ortadan yok olur. ve sizi yok sayar. o sizin için ölmüştür siz ise zaten onun için hiç yaşamadınız..
  • alaycı olsa da kötü niyetli olmayan, alıştığı şeylere bağlı*, detaylarla hayatı kendinden başkalarına da zehir edebilecek potansiyelde, bacak kasları güçlü, bi görüşe göre fiziksel olarak olmasa da ruhen ebedi bakire olan kadın tipi.
  • basarili bir oglak burcu erkegi ile iyi anlashir.
  • bu kadının kukusu 4 yaşından beri full montydir. cıkanları cımbızla toplar
  • girdikleri ortamda her halleriyle farkedilir ozelliklere sahiptirler. asla yabanci gibi kalmazlar. onlar hakkinda "ne kadar da soguk biriymi$ beaaa" yakistirmasi yapilamaz asla. ¢unku zaten sicacik hal ve tavirlariyla bu serzeni$e meydan vermezler. kar$isindaki insani sezmeyi-sezinlemeyi iyi becerirler. oyle ki; o insanin bile kendisini ifade etmek i¢in aklina gelmeyen-gelemeyen tanimlari bir ¢irpida gun i$igina ¢ikarabilecek kapasiteye sahiptirler. ba$ak kadini bir arkada$iniz varsa, ne$-e'i muhabbet asla eksik olmaz
    ¢evrenizden.*
hesabın var mı? giriş yap