• gündoğdu meydanına gittim, bizzat gördüm, duydum.
    sebebi nedir derseniz;
    (bkz: etki-tepki)
  • saygısız kitledir.

    şöyle yapılınca kabul olur:

    (bkz: halkın anasını sikmek)
  • ahlakı kendi gibi olan pek muheterem anne ve babalarından alan kitledir efendim.

    bakın şu vidyoda ne kadar da akıllı, ne kadar da kibar kibar küfür ediveriyorlar..aydınlık yarınlar bu gençlere emanet..ilerici ya bunlar..cumhuriyet değerlerine sahip çıkıyorlar ya bunlar..

    halka ananı da al git demiş başbakan'dan zerre farkın var mı şimdi senin?

    oğluuum..bize sökmez oğlum bize sökmeez..annıyon mu? biz yemeyiz sizin halkçı görünecem ayağına yıllardır kullandığınız bu ibretamiz ''ananı da al git'' lafını.neymiş halk'ı aşağılamış başbakan..hak arıyorlarmış..da bilmem neymiş de..

    al da nasıl iğrençleşebildiğini gör..yarın öbür gün iktidar olsalar vallahi mezardan kaldırıp işkence eder bunlar. şu videodaki nefrete bakın, buyrun:

    http://www.youtube.com/watch?v=sqrqquls4r0
  • "ona karşılık bu, buna karşılık o" zihniyetindeki kıt akıllarca mazur görülen kitledir.

    nesini anlamadığınızı anlayamıyorum. ben küfretmiyor muyum? tabii ki ediyorum. ama bu benim kendi günahım. kendini tutmayıp bir küfür sallamak başka, topluca slogan atarak küfrü meşrulaştırmak başka.

    mesela tay-yip-er-do-ğan kaç hece? 5... kı-lıç-ta-roğ-lu kaç hece? yine 5. mus-ta-fa-ke-mal kaç hece? 5... şimdi birine edilen küfürlü sloganın ritmi hepsine gider. annadın?
  • daha da önemlisi ölmüş bir kadına küfretmişlerdir. haydi sinirlenirsin bir insanın annesine küfredersin bu da kabul edilemez ama haydi anladık diyelim ölmüş bir kadına küfretmekse yalnızca taş kalpli, kindar, nefretle büyütülmüş herşeyden önemlisi artık türkiyede iktidarını kaybettiği için çıldırmış bir kitleye haizdir.
hesabın var mı? giriş yap