• bazıları tarafından oğlunun ölümünden sorumlu olanlar yerine eleştirilen ve daha da eleştirilecek olan babadır. o olmasaydı ne de güzel çözerdik bu sorunları, her şey onun yüzünden.

    olur da bu ölümler bu hükümet döneminde bitirilebilirse genelkurmayı mı öveceksiniz? hayır. kimi öveceksiniz? erdoğan'ı. o zaman bu olayların bitirilememesi nedeniyle ilk önce kimi eleştirmeniz gerekir?

    edit: bir zamanlar yukarılarda "genelkurmay'a tepki göstersin" diyen bir entry vardı. ona karşılık olarak yazılmıştır.
  • son günlerde böyle olduk, tersine döndü ülke. zam yapılır, zammı yapan çıkıp milleti azarlar; içmeyin, binmeyin diye esip gürler, oğlu şehit olan baba "göndermeseydin lan oğlunu askere" diye paylanır.

    son günlerde bir acayip olduk, sorumluları değil de sorumluluların sorumsuzluklarına maruz kalanları azarlamaya koyulduk.

    göndermeseydin lan oğlunu askere ha, vay be meğer ne kolaymış. allah sabır versin dediğim babadır, allah sıralı ölüm versin.
  • eğer başbakan bülent ecevit olsa idi,
    -küresel egemenlerin ve onların türkiye’deki kompradorları olan şerefsiz iş adamları derneğinin beslemesi olan-
    türk ana akım medyasının çelenkteki ismi yırtarkenki görüntüsünü gelecek 10 yıl boyunca haftada 27 kez milletin burnuna sokacağı babaydı.
  • orospu çocuklarının tavsiyesini dinleyip oğlunu askere göndermeyebilecek babaymış.
  • her anne ve baba der ki "allah kimseyi evlat acisi ile sinamasin". o yuzden bilmeden gormeden atip tutmayin arkadaslar. biraz empatik olun. o raddede aci yasayan bir insan ne yapsa yeridir. mantikli davranmasini beklemeyiniz. bir zahmet. mantigi ipi kusagina denk denyolarda arayiniz biraz. evladini kaybeden acili babalarda degil. ayilik yapmayin. ayip.

    zorunlu edit: adamin siyasi durusu hakkinda hic bir fikrim yok. kendisini tanimam, bilmem, gormedim de. sadece "baba" olmasina istinaden yorumlarimdir.
  • o adamin acisini ancak oglunu askere gonderip orda olmesine seyirci kalmsi birisi anlayabilir. kolay tabi "gondermeseydi, yanlış kisiye bok atiyo" falan demek.
  • "vatan sağolsun, bir evladım daha olsa birini daha gönderirim" demesi bile bu kirli savaşın sürdürülmesi için adı yırtılan kişiye gaz veren babadır.
  • güzel günler göreceğimizin ispatı habur şenliklerinin tam da ikinci yıldönümünde şehit olan askerimizin babasıdır.

    şimdi birden asil millet olan oysa sadece 36 etnik gruptan birine mensup olan, haddini bilmeyen babadir, türktür.
  • göndermeseydin ulan o zaman oğlunu askere.

    diyenlerin bu ülkede yaşadıklarını hiç zannetmiyorum. oysaki bilmeliler ki anayasanın 117. maddesine göre

    milli güvenliğin sağlanmasından ve silahlı kuvvetlerin yurt savunmasına
    hazırlanmasından,türkiye büyük millet meclisi'ne karşı, bakanlar kurulu sorumludur.
hesabın var mı? giriş yap