• mahmud abbas ya da halid meşal değil bir melih gökçek bombasıdır.
    büyük başkan yine coşmuş.
    mossad bile bu kadar düşmez herhalde.
    son günlerde efsane sedat peker-dhkpc kapışmasından sonra ikinci asimetrik savaş.
    gökçek şimdiden seğmen kedileri ve fışkıyeleri cepheye sürmüş.
    mossad da ankara'da gizli buzlanma yaratarak gökçek'e gerekli cevabı vermiştir.
    yapılan ampirik çalışmalarda ölüm ile gökçek arasında hiç bir korelasyona rastlanmamasına rağmen başkanın bu kadar endişelenmesi manidar.
    dur başkan daha nereye gidiyorsun daha bizim torunlara başkanlık yapacaksın.

    gökçek vs. mossad
  • "belediye başkanlığından başka ne işler çeviriyor da yabancı bir istihbarat örgütü buna kafayı takmış?" sorusunu akla getiren ilgi çekme teşebbüsü.
  • bunu diyen bunu da (bkz: charlie hebdo saldırısının arkasında mossad var) demişti..
  • başıma bir şey gelirse ankaralılar sorumludur diyememiş de mossad çıkmış ağzından.
  • yine bir i melih trollemesi.

    manası şu:

    ---spoyler---

    yerel seçimler öncesi göz boyamak için 2-3 ayda tamamlanacak bir sürü gereksiz yatırımlar yaptım. taksi durakları, saatler, şehir girişine kapılar, vadiler, ankapark vs vs. bunları belediye kasasında bir kuruş para kalmadığı halde kısa sürede bitmesi amacıyla çok yüksek ihale bedelleri ile firmalara yaptırdım. fiyat tatlı olunca firmalar sarhoş oldu önce parayı sorun etmediler. ama bende hiç para yoktu ki! sonra doğal olarak bu firmalara paralarını ödeyemedim. ankapark gibi projeler yarıda kaldı. iş verdiğim firmalar ve onların taşeronları teker teker iflas ettiler. şu an acayip tehdit alıyorum. ben onlara 1 koyup 3 alacaksınız demiştim ama onlar 1 koyduklarıyla kaldılar. çok öfkeliler. koruma sayımı artırdım mecburen. korkuyorum. bir gün kafama sıkarlarsa mossad'dan bilsinler, pisliğe battığım öğrenilmesin istiyorum. insanlar ak partimizden soğumasın. mossad yaptı bilsinler, israil'i protesto etsinler. hörmetler.

    ibrahim melih gökçek.

    ---spoyler---
  • gta'nın yeni sürümü çıkmış ! diye yerimden zıplamıştımki "yok lan yine melihmiş" dedi arkadaş. sonra da beyaz tv'yi kapattık, tv'yi de balkondan aşağı attık gittik. iyiyiz.
  • bir de sonunda hakkım varsa diyor ya.

    yok amk hak mak
  • körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • ajdar'ın bile devri geçti bunun devri geçmedi bir türlü. gerçi 30 mart yerel seçimlerinde geçiyordu da çala çırpa yine yüzdürdü gemiyi.

    tanım : ne diyem mahmut mu diyem ?
hesabın var mı? giriş yap