• irc kulturunden:

    "internet relay chat ya da chat yaygin bir kullanima sahip. bu alemin mudavimleri bir tur alt kultur olusturmus durumda. internetin sitelerden olusan genel alanina zaman zaman chat aleminden sizmalar oluyor. sourtimes da bu tur bir site. tum chatseverleri ilgilendirdigi kadar, iki alanin birbirini etkilemesine taniklik etmek acisindan aslinda tum internet kullanicilarinin ilgilenmeleri gereken bir adres. icerigin ictenligine laf yok..
    http://www.sourtimes.org/"

    hurriyet tatil
    10 temmuz 1999, c.tesi
  • star / 13 temmuz 1999

    ekşi zamanlar
    her insanın hayatında ''ekşi zamanlar'' mevcuttur, canının sıkıldığı, yalnız kaldığı, gülme ihtiyacı hissettiği.. işte o anlarda imdadınıza yetişen bir adres sourtimes. alternatif mizah anlayışının interaktif sozlukte doruğa ulaştığı sayfalarda ağzınızdaki o ekşi tadın kaybolduğunu hissedeceksiniz.
  • pc net / eylul 1999

    "uzun suredir mizah agirlikli internet siteleri icinde rastladigimiz en komik sayfalar gercekten sourtimes.org'da bir butunluk ve duzeylilik icinde hazirlanmi$ diyebiliriz. uzun bir cali$ma gerektirdigine yurekten inandigimiz sayfalarin dizaynlari da cok iyi yapilmi$. zaten bu site design.com.tr'nin actigi yari$mada bronz madalya ile ucunculuge layik gorulmu$. bu siteye girip, yazilari okumali ve ho$ca vakit gecirmelisiniz"
  • bugun sourtimes tv8'de internet programinda cikti. oldukca eglenceli ne oldugu belirsiz icinde bir de aykiri tartismalarin yapildigi sozluk var dendi. sourtimes'in yesil tasarimi vardi, bayagi olmus cekeli demek ki.. ana sayfayi ve most wanted sayfasini gosterdi.
  • bu ayki netshow dergisinde kemal göztepe adlı kişi sourtimes hakında yazı yazmış.
  • bir orhan veli şiiridir:

    ne atom bombası,
    ne londra konferansı;
    başında sourtimes,
    elinde ayna,
    umrumda mı dünya!

    (bkz: ssg tarzı şiir yazmaya çalışan özenti mal yazar)
hesabın var mı? giriş yap