• (bkz: aktroll)
  • bir sözlük yazarı.
  • en beğenilen ve debe'ye 2 gün tepeden oturan (bkz: #120047019) şu entry'e rağmen, kurulus osman izleyen adamların kendisini aktroll diye yaftalamaya çalıştığı harika ekşi sözlük yazarı.

    hayat çok garip. sözlük ondan daha garip.

    edit: bak daha garibi varmış. chplilere oktroll diyorlarmış. kim diyor lan onu. aktroller kendilerince bir lügat falan uydurdular galiba. dostum bu adam chp li bile değil. bu adam benim tanıdığım tek faşist sosyalist. kendisini öyle tanımlıyor yani.

    bir üstteki arkadaşımız da ekşi sözlük dili ve edebiyatı bölümü, sözlüğe giris101 dersi hocası. kendisine teşekkür ederiz. bütün sözlüğü aydınlatmış oldu.
  • ortaokuldayken aynı sınıftaydık. o yıllarda destan yerine kim bunlar'ı dinleyerek müzikal anlamda beni uyuz ederdi, bende onu destan'nın cilveloy parçasıyla vurur kim bunlardan daha iyi olduğunu anlatmaya çalışırdım.

    sonunda ne oldu peki? ne kazandık? ikimizde kaybettik. türk rock piyasasında ikiside tutunamadı. kim bunlar a** götü dağıttı flört oldu, hala birşeyler yapmaya eski popülerliğini kazanmaya çalışıyor.

    destan desen piyasada 10 yıl bile dayanamadı müzik tarihinin tozlu sayfalarındaki yerini aldı.

    sonuç olarak vakti zamanında neden böyle saçma şeylerle uğraştığımızı hala anlamış değilim baskasindanbaska. bu değerli zamanları daha farklı değerlendirebilirdik. hımmm şimdi okuduğumuz ortaokulu ve bölgeyi düşündümde değerlendiremezdik yaw. sanırım biz en iyisini yapmışız. neyse konu çok saçma bir yöne doğru kayıyor.

    iyi adamdır, janti adamdır bu suser, kutsal bilgi kaynağına güzel şeyler katacağına eminim, yeniden rastlamak güzel. he bir de çılgının biri aktroll demiş. * bu adam aktroll ise bende karlar kraliçesi elsa'yım amk..
hesabın var mı? giriş yap