• acilen getirilmesini istediğim butondur.

    efenim kaç zamandır dile getirmek istiyordum ama nasip bugüneymiş. sol frame'in görüntüsünden rahatsız olan dostların destek vereceğini umuyorum.

    anlık olarak gündemdeki başlıklardan birkaçı:
    survivor 2018 all-star
    beşiktaş'ın yedekleri vs fenerbahçe
    pelin batu'nun 40 yaşında evlenmesi

    ben survivor başlığına yazan birinin bana herhangi birşey katacağına inanmıyorum.

    "bjk vs fb" "vay efendim nasıl çaktık" "ahahahaha" "sktiğmin kuşları" "6alata" yazan tiplerin bana birşey katacağına inanmıyorum.

    "hangi ünlü kimle sevişiyor" gibi başlıklara yazanların bana birşey katacağına inanmıyorum.

    bu başlıklara girilen börek kürek entry'lere laf yetiştirip "olm salak mısınız size ne pelinin amından" diyen vaktini bedavaya bulmuşların da bana bir şey katacağına inanmıyorum, veya katsınlar istemiyorum.

    böylece bulk olarak yüzlerce yazarı engelleyebilmek istiyorum. lütfen , hiç olmazsa sadece ayarlarda bu sekmeyi on-off yapma seçeneği ile bile olsa, yani herkese dayanmasa bile isteyen yazarlar böyle bir seçeneği görebilse. diğer tüm yazarlar da hayatlarından bir şey eksilmeden "türk kızları vs paraguay kızları" başlıklarına özgürce yazmaya devam edebilseler.

    çok şey mi istiyorum? noolur yapsanız ha, noolur.
    iğreniyorum insanlardan :(
  • gerçekten şu o bana bi şey katmaz ıvırzıvır dediğin adamın zerre kadar sikinde değilsin. garip bir şekilde sen onu küçümsediğini düşünürken o senin varlığının bile farkında değil. çünkü daha basit düşünüyor.

    ne yapıyor?
    ilgisini çeken şeyleri okuyor diğerlerini okumuyor. bu kadar yani. yani sözlükte sol frame dediğin şey onlar olmayınca daha fazla senin istediğin türde şey içermeyecek. mantığı öyle değil yani balım. neye yazılırsa o çıkıyor.
  • bugün aklımdan geçti bakayım benzer bir başlık var mı diye. keşke böyle bir seçenek olsa.
  • böyle bir seçenek olsa harika olurdu eyy sözlük yönetimi
  • acilen sözlüğe gelmesi gereken özellik. sözlük oyun bahçesine dönmüş durumda.

    ayrıca imla hatalı başlığa ciddi ciddi entry yazanları, daha önce 40 defa benzeri açılmış başlıkların bir yenisine daha entry girenleri komple engellemek istiyorum.
  • bunu geliştirebilecek yazılımcıya iyi bir teklifim var.
  • su buton gelse de kurtulsak. teker teker engellemeye usendigimden bunlarin sacma sapan yazilarini gormeye devam ediyoruz sagda solda.
  • siyaset ve futbol başlıklarında kullanmak istediğim. hepsini zaten komple engellerim de özellikle ona buna aktroll diyen ve birbirine boş beleş konular için küfreden holigan tipleri engellerken butonu kırarım herhalde.
  • futbol başlıklarında olması bir çok kişinin hayatını ve sözlük deneyimini arşa çıkaracak fasilite.
hesabın var mı? giriş yap