hesabın var mı? giriş yap

  • o köpek de doğanın kuralları gereğince özgür yaşayabilmek için sensiz yaşam alanları istiyor.

    rezalet değildir, güzelliktir. can harekettir.
    bir köpeğin denize girip eğlenmesini rezalet diye nitelendiren dangalaklarsız plaj alanları istiyorum artık ! !!

  • sözlükte şikayet ediyor gibi yapıp aslında övünmektir.

    "nedir bu güneşten çektiğim :/"

  • genelde padişahlar o dönemde pazar gezmelerine falan hünkar sıfatıyla çıkmazlardı, halk gibi giyinip kamufle olurlardı güvenlik gerekçeleriyle. yani bugünkü padişahla o zamankiler aynı değildi.

    evet amk muhteşem yüzyılda gördüm. kanuni kapkara bir kapşonlu giyip öyle çıkıyordu çarşıya pazara.

  • isvec'te hälsokostlarda "svenskdroppar" ismiyle bulabileceginiz kocakari ilacidir. bende biricik ebeveynlerimin tesvigiyle bugun temin ettim, aksam denemeye baslayacagim. tonsilit'e yararlari konusunda bir edit yazmayi hatirlarim umarim. bu arada ingilizcede de "swedish bitter" adiyla gecmektedir efendim.

    edit: uzunca bir aradan sonra neler oldugunu yazayim. kullanmaya basladigimdan beri neredeyse hic sindirim sorunu yasamadim, ayni zamanda hic grip veya tonsilit olmadim. sadece kucuk nezlelerle atlattim salgin dönemlerini. o yuzden özelliklede surekli tonsilit olan arkadaslara, sabah ve aksam gargara yaparak icmelerini tavsiye ediyorum.

  • diyanet işleri başkanı ali erbaş'ın, çocukların kuran kurslarına gönderilmesi gerektiği konusundaki çağrısıdır. çocukları birer araptapar gibi yetiştirince kalkınacağımızı falan sanıyor ahaha

    --- spoiler ---
    4-6 yaş kur'an kurslarımıza ne kadar çok evladımız gelirse, istikbalimiz o kadar aydınlık olacaktır inşaallaaah.
    --- spoiler ---

    4 yaşındaki çocuğun ne arap tanrısıyla, ne de tecavüzcü yuvası kuran kurslarında işi yok ali. yallah arabistan'a. git orada ara malzemeyi.

    kaynak
    video