hesabın var mı? giriş yap

  • istanbul havalimanı, 3. köprü, osmangazi, çanakkale, şehir hastaneleri ve bir çok atıl havalimanı ihalesini euro ile yapıp halkın mevduatlarını tl’de tutmasını istemek nedir yahu? aptallara dolar yaktırtmak en sevdiğim akvitiviteleri; kendi yandaşına bir yandan euro ile ödeme yaparken oy veren kitlene elindeki euro’yu bozdur baskısı yapmaları tam anlamıyla komedi. aptal turnusolü gibi bir olay. sen tl kullan çomarım, euro bana ve yandaşıma lazım.

  • karıyla-kocanın, kadınla-sevgilisinin, dişiyle-erkeğin arasına girmeyeceksin arkadaş. onlar barışır boku sana bulaşır (tabi bu hikayede barışma gibi bir durum söz konusu değil ama ana fikri anladınız işte...)

  • merhaba mirkelam bey. bundan 8 sene evvel, kadıköy'deki bir apartmanda sabaha karşı "tavla, tavla beni tavla, salla pulları zarları" şarkınızı son derece yüksek sesle dinleyen komşumun zilini çalmıştım. müzik yüzünden duymadı tabii, bir daha çaldım. elimi çekmedim zilden. sonunda müziği hiç kısmadan kapıyı bi kız açtı, içeriden dumanlar yüzüme yüzüme geliyordu. "buyurun?" dedi. "hanımefendi sabahın köründe bu nasıl bir ortam, lütfen müziği kısar mısınız?" demiştim. o da bana "mirkelam bizde kısamam ayıp olur" demişti. o anın şokuyla "ha pardon o zaman" dedim, hatta nedense özür falan diledim. ben şunu sormak istiyorum abi size: "o gün orada mıydınız?"
    teşekkürler.

  • henüz 5 sene önce böyle yürümeye çalışan robot şimdi neler neler yapıyor. bu hızda bir gelişime şahit olmak gerçekten güzel.

    atlas'ın koşma şekli bana kemal sunal*ı anımsattı ayrıca.

  • hala kilometrede kaç kuruş yaktığını yazan insanları göstermiş basliktır

    ya belki ben 6 ay sonra bakıcam nerden bileyim kardeşim benzinin litre fiyatını o tarihte? yazsanıza adam gibi 100 kilometrede kaç litre yakıyor. bunun evrensel gösterim şeklidir bu, kilometrede kuruş hesabı ne

    debe edit:

    debeye giren ilk entrym mutluyum*

  • yıllar önce de gündeme gelmiş bu konu tekrar yasalaşma çabasıyla gündeme getiriliyor. aslında yasa satışı tamamen yasaklamayı hedeflemiyor malesef. sadece pet shoplar kedi köpek gibi hayvanların yaşamasına uygun yerler olmadığı için yaşadıkları yer değişecek gibi düşünülebilir. satış için kedi köpek satın almak isteyen insanlar kataloglardan bakıp sipariş verebilecekler. bu sayede satış işlemi yine devam edecek. yeterli olmasa da güzel bir adım olarak sayabiliriz.
    neyseki yasa sadece bu yetersiz önlemle sınırlı değil. kedi köpeklere kimlik verilip bunlar üzerinden takipleri yapılacak. böylece kedi köpek sahipleri sokağa terk etmeleri halinde cezalandırılacak. yani sahipler "ebeveynlik" duygusunu daha fazla hissedip sorumlulukları bir tık daha artacak.
    darısı diğer canlıların başına diyelim.
    (bkz: satın alma sahiplen)

    kaynak: http://www.diken.com.tr/…ek-satisina-yasak-geliyor/

  • bilimadamlarının gronland da yaptığı çalışmalarda, inceledikleri 75 bin yıllık buz katmanlarında buldukları sülfürden yola çıkarak ortaya çıkardıkları faciadır. dünya nüfusu o güne kadar 60 milyonken, gerçekleşen patlama ve doğrudan getirisi olan kimi olayların neticesinde nüfus bi'kaç binlere kadar düşmüştür.

  • türkiye bitmiş.
    lan lise mezunu bekçi maaşıyla doktor, mühendis, avukat, öğretmen maaşı aynı gibi.
    bu koşullarda kim eşşşek gibi çalışıp doktor, avukat, mühendis falan olmaya uğraşır ki?
    ha, bekçinin aldığı parada da gözümüz yok, belki anca yetiyordur da, maaş farklarında böyle saçmalık olmaz.
    bekçiye gerek var mı yok mu o da ayrı bir konu.

  • - hatice hanım içli köfe
    - centro gofret
    - dost yoğurt
    - bili bili yumurta
    - teatone ice tea
    - simbat iç ayçekirdeği
    - buono çikolata

    ve elbette,

    - le cola.

    7 tl. yersen.

    ekleme: bütün gecenin bulaşığı ne olacak peki? ciddi problem.

    - bind activit bulaşık deterjanı

    üstelik paket hala 7 tl.