hesabın var mı? giriş yap

  • maraş depreminin 89. saatinde 17 yaşındaki gülsüm'ün madenciler tarafından kurtarılmasını sağlayan yöntem/tekniktir. arama kurtarma ekiplerinin “enkaz çöktüğü için biz burada sağlıklı çalışma yapamayız, burada işimiz bitti” dediği de eklendi muhabir tarafından.

    madencilerin arama kurtarmada ne kadar önemli olduğunu gösteren mucize kurtuluş. bu arada mucize olanın kurtarılmaları değil de o insanların hayatta kalışları olduğunu eklemeye bilmem gerek var mı?

  • inanılmaz olay. çetiner çetin adlı şahıs "ukraynalı kadınlar kocalarını bırakıp kaçıyor. türkiye'de hiçbir kadın kocasını bırakıp kaçmaz'" diyor. stüdyoda da kimse tepki göstermiyor. dahası hülya hökenek denen şahıs da başını sallayıp onaylıyor bu iğrenç sözleri.

    oğlum savaş olağanüstü haldir. ne yaşayacağınızı ya da yapacağınızı önceden bilemezsiniz. kimseyi yargılama aptallığı yapmayın bu durumlarda. aklınız fikriniz ukraynalı kadınlarda. biraz şeref, haysiyet olur lan insanda.

    https://twitter.com/…?t=xwzlu6fdkollwqcxbod85w&s=19

  • şu ayrımı bilmeyen cahiller bu ödülü küçümsüyor:

    emmy awards, amerikan televizyon yapımlarına ve o yapımlara emek verenlere verilen ödüldür. amerika'da bu ödülün sinemadaki dengi academy awards, müzik sektöründeki dengi grammy awards ve tiyatrodaki dengi tony awardsdır. bu ödüllerin hiçbirinde, sinema-dizi-müzik-tiyatro alanındaki efsanelerimiz bir araya gelip kendilerini kesseler bile amerikan yapımı işlerde yer almadıkları müddetçe ödül alamazlar. ancak mevcutsa yabancı kategoride yarışırlar.

    international emmy awards, yerelde kalmayıp uluslararası düzeyde yayınlanmış ve izleyici edinmiş televizyon yapımlarına veriliyor.

    bu kadar net bir ayrım var. yani uluslararası emmy ödülleri öyle uyduruk kaydırık bir ödül değil. tebrik etmesini öğrenin yahu, çok mu zor? neye, kime, niye bu çekememezlik?

    tebrikler haluk bilginer!

  • akapelilerin klasik döngüsünü gösteren olaydır.
    kendinden değil dindarsa parelel.
    kendinden değil vatanseverse faşist.
    kendinden değil çağdaşsa kemalist/başörtüsü düşmanı.
    kendinden değil kürtse bölücü.
    ayırmayın artık şu insanları yeter !

    (bkz: he amk he)

  • bu ülkenin partisi olduğunu iddia eden partinin, bu ülkenin görev başındaki askerine karşı yaptığı provokasyonun sahibi milletvekili.