hesabın var mı? giriş yap

  • geçen ay şans eseri 62. aramadan sonra düşürüp sipariş verdiğim manastır birası.
    düşürdükten sonra size iki soru soruluyor, arabanızın plakası ve siparişi almanız için onların daha önceden belirlediği 3 günden hangisini istediğiniz.
    arabanızın plakasını ve telefon numarasını sistemlerine kaydediyorlar ve 60 gün boyunca sipariş veremiyorsunuz, her sipariş plaka başı iki kasa.

    en iyisi olan wv12 bir çok kez dünyanın en iyi birası seçilmiştir,
    güncel manastır fiyatı 24x33cl 45 euro + 15 euro (12,60 kasa ve 0,10x24 bos şişe)
    yıllandıkca (1 yil) daha da bir lezzetli olduğu söylenir, yaşayıp göreceğiz.
    tadı asla acı değildir, aksine aromasından dolayı, olağanüstü bir kıvama ve tada sahiptir.
    rahipler bu biraları günlük giderleri için yapıyorlar ve sıkı durun üretimin fazla olduğu ay fazla biraları bedava olarak dağıtılıyorlar. (bazen düşünmeden yapamıyorum, acaba bizim imamlarımızda bu kadar aşırı derecede talep gören bir ürün olsaydı aynı sistemi uygularmıydılar acaba)

    bu birayı bulamam, aradım bulamadım diyenlere, sint bernardus 12'yi öneriyorum.
    bu birayı, sadece ve sadece manastırda satılan westvleteren 12'nin aksine bütün marketlerden satın alabilirsiniz.
    bu iki biranın benzerliği konusunda bir çok test yapılmış ve gürmeler 90-99% oranlarında benzerliği acısından fikir birliğine varmışlar.
    ... ama iste o 1% yok mu o 1% insana neler yaptırıyor. :)

  • genç bakışta süleyman demirel konuk. abbas güçlü program sonunda katılımcının karnesini alkış yardımıyla tespit ediyor...
    şu nasıl bu nasıl alkışlar geliyor:
    - peki süleyman demirel seçime katılsa oyunuzu verir misiniz?
    * pek az alkış
    abbas efendi pis pis sırıtıyor,
    tokat gibi cevap:
    -ben daha oy istemedim ki.
    *alkış kıyamet...

  • şimdi televizyonda avrupa basının yorumlarını, özellikle ingiliz basının kendisine yüklenmesini seyrediyorum da her şey bir yana şunlar geliyor aklıma; "lan biz senelerce kıt kanaat kupalara katılıp sikilip, sokulduk afedersin. hakemlerden çektik, ezdiler büzdüler. hakan ünsal'a rivaldo yüzünden tereddütsüz gösterirken kartı ya da ne bileyim avrupa şampiyonalarında oynatacak adam bulamazken iyiydi di mi. roma'da sopa yiyip bile geldi türk takımı. finalde hagi'ye kartı zart diye gösterirken adams'a bi sikim göstermemişlerdi falan. yanisi senelerce bize soktular çıkardılar şimdi sıra bizde lan. bunu da cüneyt çakır sağladı. sağolsun varolsun."

    diye anlık düşünmedim değil yani.

  • maaşını söylediği anda mide bulandırmaktan öteye gitmeyecek tiptir.
    vizyonsuz bir fakir olarak kimsenin aldığı maaşla ilgilenmiyorum, para para diye ölen insanlardan da uzak duruyorum.
    ülkenin yarısı mühendis zaten aq, boy da genetik bir durum. 25 yaş ise güzel bir yaş. kıymetini bilsin.

    edit: bir sözlük yazarı; "15 k maaş alıyorum, sen de dahil sözlükteki bütün kadınları düşürürüm." yazmış, on dakikadır gülüyorum. düştüm ama koltuktan. bir insanın tek meziyeti kazandığı para olmamalı. utanç vericisiniz.

  • az önce markete giderken bu manzarayla karşılaştım. market sahibi, birkaç belediye çalışanının sessiz sedasız, kimseye reklam yapmadan gelip defteri hesaplattığını, sonra da ödeyip gittiklerini söyledi. twitter'dan mansur yavaş tagine baktığımda da tek marketin bizimki olmadığını fark ettim. ne diyeceğimi bilmiyorum, bir oy en fazla bu kadar hak edilir, bir şehir en fazla bu kadar iyi yönetilirdi sanırım.

    t: sosyal devlet vizyonunu tek başına üstlenmiş başkanın yeni icraatı.

    edit: uyarı üzerine eksiup linki değiştirildi

    bir alttaki susere ithafen edit2: zaten şehrimizde ihtiyacı olup başvuru yapan ailelere gıda yardımı yapılıyor. ben öğrenciyim, benim de borcum vardı, gelip kapatmışlar. oturduğum yerde de öğrenciler ve emekli insanlar var genelde. sizin kalplerinize kötülük hakim olduğu için iyilik kavramından haberiniz yok. mansur yavaş'ın bu kadar iyi çalışması kimyanızı bozdu biliyoruz. korkunuzda da haklısınız çünkü bu adamı cumhurbaşkanı yapacağız