hesabın var mı? giriş yap

  • bu isyan ateşinin tek bir çatı altında toplanarak yangına dönüşmesini dilediğimdir.

    madem ki bir isyanı başlattın sevgili serkan o halde topla tüm eskileri ve yahut ateşli yenileri '' her şeye rağmen her şekilde '' diyerek yeni bir çatı altında, bu sefer '' yine '' eskisi gibi kendiniz gibi davranarak çizmeye devam edin.

    emin olun ki sizleri asla yalnız bırakmayız...

    bizleri sizsiz bırakmayın...

  • "ayrılık esnasında kaskı ver dediğimde" al be al senin 100 liralık kaskınamı kaldım" dediği için 110 tl ye veriyorum" kısmı ile yaran ilandır.

  • http://www.sozcu.com.tr/…-iflas-etmek-uzere-899781/

    medical park'ın arkasında emine erdoğan, medipol hastanesinin başında rte'nin kankası, sürekli büyüyen acıbadem başında rte destekli mıhmıt ili iydinlir olmasından dolayı devlet hastenelerini birer birer zayıflaştırıp özele özendirme, özele yönlendirme çok da şaşılacak bir şey değil.

    ama çok şükür yollar duble.
    amk.

  • kral konstantin'in yegenlerinden biri olarak korfu'da dogmus olan, romanov ve oldenburg (danimarka krali) soyundan gelen asilzade. ailesini dogumdan sonra pek görmemis, tek basina o teyzenin bu amcanin yaninda yillarini gecirmis ve ingiltere'de royal navy'e girinceye kadar fazla önemi olmayan 'prince of greece and danemark ' sifati altinda yasamini sürdürmüstür. 1947 yilinda ingiliz vatandasligina gecip schleswig holstein sonderburg glücksburg olan soyadini birakip, mountbatten'i almistir. dük, kont ve baron sifatlarini yillar icerisinde kralicesinden ödül olarak geri alabilmistir. evli olmasina ragmen, ikinci elizabeth'in uzak kuzenlerinden biriyle yirmi yil yasak iliski yasamistir, capkinligi ve küstah espri anlayisi bilinmeyen bir özelligi degildir. sayet bu beyimiz yetmisinci dogumgününde bir parti verip, 300 davetli cagirmis, bu 300 davetli listesine de bir tek erkek yazdirmamistir. kralicenin de partiye davet edilmemis oldugunu ekleyelim. böyle bir adam iste, oglundan ne hayir gelir sen karar ver.