hesabın var mı? giriş yap

  • uyarıya rağmen yaptıysa erkek haklıdır. bu abuk sabuk türk adetleri niye üretildi anlamış değilim.. bu kahve değil, içine tuz girdiği vakit vücuda alınmaması gereken bir maddedir.

    tweet altında kız kurtulmuş yazmışlar. tuzlu kahveyi reddeden bir damat adayı gerçek yüzünü gösterdi diye eleştirmişler. kusura bakmayın ama aptal aptal gelenekleriniz ile kafayı yemişsiniz.

  • her türlü hak arayışına destek vermek gerekir, birileri de beğenmiyorsan çık demiş. o çıksın da kalanlar eşek gibi çalıştırılmaya devam etsin yani dert değil.

  • şu açıklamayı sözlük yerine ınstagram'da yapması bile sözlükten göreceği tepkiden korktuğunu ve sözlükte haksız bir yere sahip olduğunu içten içe kabul ettiğini gösterir.

  • kedi bir candır. bir can ölünce her insan üzülür.
    bu kime acayip geliyorsa önce insanlığının yerinde olup olmadığına bakmalıdır.

  • faciadan dönülmüş o nası bir gözü dönmüşlüktür yaraabbiii .. haftanın 5 günü taciz tecavüz linç girişimi haberlerini okuduğumuz akkoyunlar bi kadının kağıt bayrakla arabaya vurmasıyla açtığı başlığa bak . malsınız mal

  • asena merhabalar,

    sana bir şey sormak için yazıyorum bu mesajı.

    alpertunga öldü mü?
    ıssız acun kaldı mı?

    bu esprili girişten sonra, siyasi olarak o kadar da uzak durmadığımızı belirtmeme izin ver.

    gözlerim hafif çekiktir, sanırım kan grubuma baksan, kazakistan'a, bilemedin doğu türkistan'a kadar gider. genç partiye oy vermiştim, bir kere de mahalli seçimlerde mhp'ye verdim. rahmetli türkeş'in bu ülke için çok iyi şeyler yaptığına inananlardanım. herkesin hatası olur, hatasız kul olmaz demişler, ama o başkaydı...

    asena, sen nerelisin? çok güzelsin.

    auuuuuuwww:)) (kurt ulumasıydı:))

    selamlar

    mustafa börteçene (soyadım bu değil ama keşke olsaydı)