hesabın var mı? giriş yap

  • hala adamın dna testi yaptırıp çocuk esirgeme kurumuna verdiğine kızanlar var. adam o şüpheyle nasıl yaşasaydı, o çocukların suçu ne? en iyisini yapmış. öğrendikten sonra onlarla yaşasa kesin adam da bi pislik yapardı o çocuklara.

    annesi ve babası bırakıp kaçsın, siz evde kalan adama kızın çocuklara sahip çıkmadı diye. hasta mısınız nesiniz ya..

  • basligi acan aktrollun atladigi konu bu sirkette calisan muhendisler genelde akp'nin bitirmeye calistigi odtu, itu gibi universitelerden mezun. henuz egitim sistemi bu kadar bozulmamis iken egitim gormus insanlar. bu egitim politikasi devam ederse ya da islamci politikalarla ozgurlukleri elinden alinan okumus insanlar yurtdisina kacarsa, o cok ovundugunuz imam hatip mezunlari bu tarz gelismis bir bilgisayarla anca facebooka girip okey oynayabilirler. ulke geriye gidiyor diyorken bundan bahsediyoruz iste.

  • başlık: yeni tanistiginiz kizi yataga atma suresi

    1. rekorunuz kac.
    benim 3 saat
    (tus koitus exitus ?, 14.05.2013 15:30 ~ 17:26)

    5. dua sandım geldim oç !!!11
    (vipertan ?, 14.05.2013 15:36)

  • mandıra filozofu dediniz, çakma filozof dediniz, sinsi dediniz...

    şimdi beşiktaş'ın başından ayrılsın diye dua ediyorsunuz. yedirmeyiz!

    edit: hoca sevdiği ve sevildiği bir yerde. başarılı oluyor. milli takım'a gitmek için de tek bir sebebi bile yok. başka kapıya.

  • mevlana'nın batıni yönünü tamamlayan can dostu. bir anlamda hocası da diyebiliriz. aralarındaki sevgi-aşk ilişkisini anlatmaya sözcükler yetmez. aşağıdaki anekdot fikir verir sanırım:

    şems birgün kaybolmuş ortadan.
    mevlana "şems" deyu deyu ağlar olmuş.
    birgün uzun yoldan bir adam gelmiş.
    "şemsi gördüm, şems'ten haberlerim var" demiş.
    adam mevlana'nın huzuruna çıkmış
    ve anlatmaya başlamış
    ipe sapa gelmez tutarsız şeylermiş ama anlattıkları.
    mevlana çıkartıp hırkasını vermiş adama
    "anlamadın mı adam yalan konuşuyordu" demiş yanındakiler
    niye hırkasını verdiğini merak ederek.
    "ben" demiş
    "yalan haberine hırkamı verdim"
    "doğru olsaydı anlattıkları canımı verirdim"

    bu durumda lafı kesmek düşüyor bana.

  • nba.com'dan rakamlarla kobe'nin performansi :

    1 best scoring performance in lakers' history (1: lakers tarihinde bir macta en cok sayi atma performansi)

    1.1 bryant's scoring average jumped 1.1 points from 34.8 to 35.9. (1.1: bryant'in mac basina sayi ortalamasi 34.8'den 35.9'a cikarak 1.1 sayi artti)

    2 where bryant's performance ranks all-time, 19 points behind wilt's historic 100 (2: nba tarihinin en iyi 2. performansi, 100 sayi atan wilt chamberlain'in 19 sayi gerisinde)

    5 times the lakers have scored 81 points or fewer this season (5: lakers bu sezon 5 kez 81 sayi ve altinda sayi atti)

    7 where kobe's 35.9 average would rank on the all-time single-season average list (7: 35.9'luk sayi ortalamasi tum zamanlarda 7.sirada olacakti)

    10 differential between wilt's field goals and free throws made in his 100-point game vs. bryant's 81-point game (36 fgs vs. 26 and 28 fts vs. 18) (10: wilt'in 100 sayilik oyunundaki ile karsilastirildiginda basarili oldugu sut (36'ya karsilik 26) ve serbest atis (28'e karsilik 18) adedi farki )

    11 kobe's point total against the raptors on dec. 7, 2005 (11: kobe'nin 7 aralik 2005'te toronto raptors'a karsi attigi sayi)

    12 points kobe scored in the second quarter (12: kobe'nin 2.ceyrekte attigi sayi)

    14 differential between kobe's second half output (55) and toronto's (41) (14: kobe'nin ikinci yarida attigi sayinin (55) toronto'nunkinden (41) farki)

    14 points kobe scored in the first quarter (14: kobe'nin 1.ceyrekte attigi sayi)

    18 the lakers' largest deficit against the raptors (18: lakers'in toronto karsisinda geride kaldigi en cok sayi)

    18 free throws kobe made (18: kobe'nin attigi serbest atis adedi)

    27 points kobe scored in the third quarter (27: kobe'nin 3.ceyrekte attigi sayi)

    28 free throws wilt made when scoring 100, an nba-record (28: wilt'in 100 sayi attiginda attigi serbest atis adedi - nba rekoru)

    28 points kobe scored in the fourth quarter (28: kobe'nin 4.ceyrekte attigi sayi)

    41 points the raptors had in the second half (41: toronto'nun ikinci yarida attigi sayi)

    45.5 bryant's scoring average over the last 10 games (45.5: kobe'nin son 10 mactaki sayi ortalamasi)

    53 points bryant had at the end of three quarters, tying allen iverson's season high for 2005-06 (53: kobe'nin 3.ceyrek sonuna kadar attigi sayi - allen iverson'in bu sezon attigi en cok sayiya esit)

    55 points bryant had in the second half, which would be good for the second-highest scoring game of the season. (55: bryant'in ikinci yarida attigi sayi - bu bile sezonun 2. en cok sayi atma performansi olacakti)

    .571 wilt's shooting percentage from the field (36 for 63) in his 100-point game (.571: wilt'in 100 sayi attigi mactaki sut yuzdesi (36/63))

    59 points scored in second half by wilt during 100-point game, an nba record (59: wilt'in 100 sayi attigi macta 2.yarida attigi sayi - nba rekoru)

    59.2 percentage of team's points when wilt scored 100 (the philadelphia warriors scored 169) (59.2: wilt'in 100 sayi attigi macta takiminin sut yuzdesi - philadelphia warriors 169 sayi atmisti)

    .608 bryant's shooting percentage from the field (28 for 46) (.608: kobe'nin bu mactaki sut yuzdesi (28/46))

    66.4 percentage of lakers points bryant scored (66.4: lakers'in sayilarinin %66.4'unu bryant atti)

    71 former lakers' single-game record, held by elgin baylor (71: lakers'in tarihindeki bir macta en cok sayi performansinin onceki rekoru, elgin baylor'a aitti)

    80 combined points of the raptors' starters (80: raptors'da maca baslayanlarin attigi toplam sayi)

    88 nba teams to have scored fewer than 81 points this season. (88: nba takimlarinin 81 veya daha az sayi attigi mac sayisi)

    122 highest lakers' point total of the season (122: lakers'in bu sezon bir macta attiklari en cok sayi)

  • ford otosan'ın sahibinin, ford otosan üretimi arabaya binmesi.
    babası da ford arabadan başkasına binmezdi.
    milyarder adamın kendi ürettiği arabaya binmesi değil, kamuda mevki makam sahiplerinin audi a8, bmw 7, mercedes s serisine binmesi sorgulanmalı.

    edit: otosan yerine otokoç yazmıştım değiştirild.

  • şüpheli aracı farkedip ateş açarak bombanın erken patlamasına neden olan ve böylece birçok hayat kurtaran şehidimiz.

    vatan evladı..

  • anormal derecede sakin. koşmuyor. yürüyor. atışları derli toplu. elindeki ar15’i abd’de sıkça taklit edilen chris costa gibi uzun şekilde kavrıyor. bu, eğitimi olmasa bile silah konusunda hevesli olduğunun, çalıştığının göstergesi. şarjör değişimini kendisine sutre yaptığı bir aralıkta hızla yapıyor. bu daha önceki mass shootinglerde görmediğimi bir durum. yine silahı kesinlikle sağa sola sallamıyor. atış aksını hiç bozmadan karşıda tutuyor. hiç bir şekilde silahı seri atışa almıyor. tüm atışları tekli şekilde yapıyor. tetik parmağını bu denli hızlı kullanması da atış işine çok uzun zaman harcadığının göstergesi. kurbanların t bölgesini (baş-boyun-göğüs) özellikle seçiyor. mutlaka mükerrer atış yapıyor. amacı kesinlikle öldürmek.

    özetle; bu piç doğrudan taktik eğitim almamış olsa bile, abd’deki silah özgürlüğünün önemli katkısıyla, ileri düzey bir atıcı olarak karşımızda. hiç bir panik ve acemilik göstermeden katliamını gerçekleştirmiş.

  • 3 yılda bir maç izleyen ve son 20 dakikadır ütü yaparken yan gözle maça bakan eşim tarafından aşağıdaki tespitlerle şenlendirilmiş maçtır:

    - (izlanda defansı hakkında) adamların hepsinde 2.05 boy var, neden bizimkiler sürekli yüksek top gönderiyor?

    - (ozan tufan hakkında) ala ala bunu mu aldılar oyuna? adam futbolcudan başka her şeye benziyor.

    - (lucescu hakkında) milli takımda madem yabancı oyuncu oynayamıyor, teknik direktör nasıl yabancı oluyor? saçma değil mi? git romanya'dan 70 yaşında adam getir türkiye'de kimse yokmuş gibi.

    - (yılmaz vural hakkında) bu yorum yapan adamı kıraathaneden mi getirmişler? kıs allah aşkına, sinirim bozuldu mıy mıy. dişe dokunur bişey anlattığı da yok. koş arda. durma emre...
    - (eskişehir seyircisi hakkında) kıyamam. hala nasıl da bando mızıka tezahürat yapıyor adamlar. ışık varmış gibi, yazık.

    - (skor hakkında) sen karıştır spora torpili, siyaseti. sonra ye 3 tane otur yerine. sana az bile. hadi anam.

    3 yılda bir diyorum.
    ütü yaparken diyorum.
    daha ne diyim?