hesabın var mı? giriş yap

  • niyazi birinci‘nin oğlundan gelmiş söz.

    cehapeli bira içse, alkolik, ayyaş, bunlara yönetim mi verilir ama akepeli koko çekse “kurtarmak lazım onu genç daha”

  • sık sık lafı geçen bepanthene hakkında dövme bakımı başlığı altında önemli olan husus şudur , bepanthene güzel ve etkili bir kremdir fakat çok önemli bir olayı vardır hızlı kurur , özellikle ilk 3 gün en az 2 saatte bir sürmek gerekir sürekli bakmak gerekir yoksa mutlaka kurur ve ilk 3 gün dövmeyi kurutursanız sonradan başınıza iş açılır ölü deri boya ile birlikte dökülür ve üzerinden geçilmesi gerekir , nemlenme süresini uzatmak ve dışarı çıkarken uyurken vs rahat etmek istiyorsanız kesinlikle vazelin kullanın çünkü bepanthene in en az 10 katı fazla süresinde nemli tutuyor ve e vitamini ile deriyi besliyor adeta dövme için yaratılmıştır (e vitaminli ve mümkünse parfümsüz aromasız olanları tercih edin)

  • eğer gerçekleşirse öğrencilerin en sevdiği virüs corona virüs olur.

    2 gün sonra gelen edit:beklenen oldu öğrenciler çok mutlu*

    1 yıl sonra gelen edit: lanet olsun,virüsü batsın.tüm öğrenciler okulların açılmasını istiyor artık.

  • çalışma o zaman amk. adam uygulamaya girmiş su var almış getireceksin tabi. yarım ekmek tavuk döner siparişi veren adama garson kızabilir mi neden tüm yemiyorsun diye.

  • belli ki kendi kendine çekmiş çocuk gerizekalının teki de bulup yaymış. ulan hanginiz ayna karşısında saçma sapan hareketler yapmadı ben 25 yaşındayım ben bile yapıyorum halen. çoğu kişi de öyle. gece 2 gibi gelen yakışıklılık hissi gibi bir şey olsa gerek.

  • kardeşim 6 yaşında iken arkadaşlarıyla ninja kaplumbağalar'ı izlemeye gitmişti sinemaya. sinema evin hemen yakınındaydı, ancak evden çıktıktan bir saat sonra döndü bunlar:

    - ne oldu erken döndünüz?
    - elektrikler kesildi abi..
    - ha nasıl yani?
    - ceryanlar gitti.
    - hmm....
    (bkz: 10 dakika ara)

  • "toprak sevdiklerimizi aldığı için mi böyle güzel kokar?" demiş şair. ölüm yıldönümüymüş bugün, çok komiksin azrail!