hesabın var mı? giriş yap

  • bu önermeye inanan 100 kişiye sorduk;

    62si "mozart yaşasaydı yurtseven kardeşler'e katılırdı" dedi. geri kalanlar "o kim ki?" dercesine bakmakla yetindi..

  • gaston glock, deutsch-wagram, avusturya merkezli önde gelen bir ateşli silah üreticisi olan glock kurucusu olarak bilinen avusturyalı bir mühendis ve iş adamıydı.

    gaston glock, 1929 yılında avusturya'nın viyana kentinde doğdu. mühendislik geçmişi vardı ve başlangıçta bıçak ve diğer silah parça ürünleri üretti. bununla birlikte, en çok ateşli silahlar endüstrisine, özellikle de glock tabancasının tasarımı ve üretimine yaptığı katkılarla ünlüdür.

    gaston glock'a 1980'lerin başında avusturya ordusu tarafından eskiyen tabancalarının yerine yeni bir hizmet tabancası geliştirmesi için başvuruldu. glock, hafif, dayanıklı ve güvenilir olan polimer çerçeveli, striker ateşlemeli bir tabanca tasarlayarak öne çıktı. bu tabanca, glock 17, 1982 yılında tanıtıldı ve kısa sürede dünyanın dört bir yanındaki kolluk kuvvetleri ve askeri birlikler arasında popüler oldu.

    glock'un ateşli silahlar endüstrisindeki başarısı, kalite, güvenilirlik ve uygun fiyatı vurgulayan yenilikçi tasarımına ve iş stratejisine atfedilmiştir. kurduğu şirket, glock, şu anda dünyanın en büyük ve en başarılı ateşli silah üreticilerinden biridir.

  • cool bir hareket. geçen kampüste yürüyorum, başladı bu elleriyle kollarını ovuşturup ''üşyrm yhaa x('' falan demeye. sigaramın dumanını diğer tarafa üfledikten sonra yavaşça dönüp o bomba cümleyi söyledim, ''koş ısınırhahahha yalanın sonunu getiremiyorum. kız üşüyorum dese komple okulu yakarım ısınsın diye amk öyle naçar durumdayım.

  • birini dışarda bi yere davet ettiğinde hesabı daveti yapan öder. eğer davet ettiği şahıs tek gelmemiş ise diğer hesapları da daveti yapan kişi öder. malesef böyle :(

  • kizlar: elbisem nasıl olmuş?
    -yakışmamış.
    -ay hemen değiştiriyorum.

    erkekler: nasıl oldu lan?
    -yok olmamış.
    -sen ne anlarsın mall:)))

    not: evet bu kadar uzun.

  • vay be neler dedi neler.

    yalnız harbiden neler dedi lan anlamıyom olum ben ingilççe falan birisi açıklasın sevabına.

  • milliyetcilik noktasinda kacirdiginiz bir nokta var; siz irkinizin kotu ozelliklerini yerip iyi ozelliklerini ovmek yerine her noktasina bakip kotu diyorsunuz. sizde gote got denmiyor her seye got deniyor.

    cok mu aci cekmisler? yaziktir kabul ediyorum ama bunu gidin hocalida katledilen bebeklere anlatin. gidin egenin koylerinde karnina el bombasi baglanip oldurulen turk evlatlarina anlatin iki yuzluler.