hesabın var mı? giriş yap

  • elinde tesbihi paçaları yukarıda pantolon giyen ibne modası takipçilerinin bok attığı dönem. 2002-2007 arasıydı sanırım, pek popülerdi, emocu olan da metalci olan da giyerdi. günümüzün boktan giyim tarzını düşününce keşke bunun gibi sade giyim akımları devam etseydi diyor insan.

  • kendisi gercek bir fenomendir. sonunda dünya keşfetti bu adamı. sizi bilmem ama ben videolarında ve resimlerinde acayip egleniyorum.

    bu adamin tum girisimcilere ornek olmasi lazim. yaptigin işi severek yaparsan açamayacagin kapı yok. tum dunya tanidigina gore yakinda londra'da ve new york'ta şubelerini açacaktır. umarım dunya markası olur.

  • türkan şoray 'ı sevilesi kılan şey salt güzelliği değildir. bu toprakların gördüğü en mütevazi insanlardan biridir.

    birkaç yıl önce kendisini bodrum'da gördüm. bildiğin gördüm dibindeydim çünkü. 3 günlük "şöhretler" koruma ordusuyla gezerken türkan hanım çıkmış sokağa sevenleriyle (ki sanırım sevenleri tüm türkiye oluyor) hasret gideriyordu.

    kendisine birşeyler söyleyen herkese cevap verdi, sarıldı, öpüştü, gözlerinin içi gülüyordu. demek gerçekten varmış böyle birşey insanın içinin güzelliğinin dışına vurması.

    türkan şoray bu toprakların en güzel kadınıdır, en güzel insanıdır. ilelebed de öyle kalacaktır.

  • kaymakamlığın kendisine yardım edip çükünü keseceği kişidir.
    otuz iki çocuk yapan bir adama yapılacak en mantıklı yardım budur.
    belli ki adam nasıl kullanacağını bilmiyor, en iyisi kesin gitsin.

  • evdeki kadın ve çocukların mutlu ve korkusuz olması. her an kavga çıkacak huzursuzluğunu yaşayan bilir. huzurlu ev birçoğumuz için lükstür.

    ekleme: gelen mesajlardan anladım ki, bundan muzdarip çok arkadaşımız varmış maalesef. ben doğduğum ailede böyle şeyler olduysa da kurduğum ailede çok mutlu ve huzurluyum artık.