hesabın var mı? giriş yap

  • levent metrosu'nun metrocity girişini kendisine ev bellemiş sevimlilik abidesi tosun. cinsiyetini bilmiyorum; ama tam bir tosun. her sabah işe giderken görüyorum. istisnasız her sabah uyuyor, hem de dünyanın en rahat insanından bile daha rahat uyuyor o sabah hengamesi arasında. koşuşturmalar, gürültüler.. hiçbiri umrunda değil; hele güneş vurmuşsa, karnını göğe kaldırıp, sırt üstü uyuyuşu var ki, değmeyin keyfine.

    şurada bu tosun için bir instagram hesabı açıldığını görünce, tek ben değilmişim bu sevimli misafirin farkında olan dedim kendi kendime: https://www.instagram.com/…tmetrosununuyuyankedisi/

    sabahlarımız şen oluyor sayende. öpücükler.

    edit: kedimiz dişiymiş. yazar arkadaşlar bilgilendirdi. sanırım biraz ünlü oldu; umarım bu ün kendisine iyilik getirir. biz onu, orada tanıdık; orada mutlu olduğunu gördük. kendisi için ne iyi olacaksa o olur umarım.

  • immanuel tolstoyevski'nin istanbul trafiğini bir nebze çekilebilir kılan icadı. her sabah bir podcast açıp bazen ufkumu genişletiyorum, bazen de kahkaha atarken buluyorum kendimi. ortak ahlak podcast'inde farelerin david hume okumamış olmasına değinmek ve cinsiyetçi lavuklara giydirmek suretiyle yarmıştır.

    yalnız babacım mevzuları 20 dakikanın altında tutmaya çalışırsan daha iyi olur. çünkü bazen yol bittikten sonra konu yarım kalıyor, hoş olmuyor. biz de insanız.

  • instagram'a serumlu fotoğrafını koyan kız'la yakın akrabadır ancak daha geniş kitlelere ulaşmak istediğinden facebook'u seçmiştir.

    genellikle "@bilmemne hospital" diye tag koyar ve fotonun altında genellikle 75 like ve 89 yorumdan oluşan şöyle diyaloglar olur:

    - aa hayatım noldu canım, ciddi bişey yoktur umarım!??
    - çokk geçmiş olsun!
    - kuşum çok geçmiş olsun
    - çok geçmiş olsun canım acil şifalarr
    - geçmiş olsun güzelim, telefondan ulaşamadım neyin var???
    - siz bence nazara geldiniz, çok geçmiş olsun
    - geçmiş olsun
    - çok geçmiş olsun
    - arkadaşım çok geçmiş olsun
    - neyin var çok merak ettik, çok geçmiş olsun
    - allahım acil şifalar versin
    - bi tanem bişey lazım mı atlayıp geleyim hemen? çok geçmiş olsun.

    ve en sonunda..

    - arkadaşlar, hepinize ilginiz için çok teşekkürler. ufak bir bağırsak sıkışması olmuş. biliyorsunuz ben osurmuyorum normalde, serumu yiyince iki üç defa hafifçene bıraktım, şimdi kendime geldim çok iyiyim.

  • erkek istediğini giyer, istediği gibi yürür.
    sen bak-ma-ya-cak-sın. bu kadar basit.

    edit: umarım ironiden anlamayan nesil başıma üşüşmez. korkuyorum sözlük.