hesabın var mı? giriş yap

  • thy bir islam teşkilatı mı aq? barselona'ya falan da sponsor oluyor. hani haç falan var amblemlerinde... buna ne diyorsun?

    her geçen gün mallıkta seviye atlıyorsunuz.

  • anadolu'nun taçsız kralıdır.
    bu küçük şehirle üniversitede tanıştım ve beni 4 yıl misafir etti. insanlarıyla, yönetimiyle, hoşgörüsüyle burası nasıl türkiye dedirtmiştir.
    bir anımı anlatacağım müsadenizle.
    yıl 2009 ya da 2010. okul çıkışı otobüse bindim. elimde kocaman teknik resim çantası, beynimde günün tüm yorgunluğuyla koridor tarafında bir koltuğa oturdum. ilerleyen duraklarda otobüs tıklım tıklım dolmaya başladı. bu sırada yaş ortalaması artmakta ve bu da beni ciddi derece de husursuz etmekteydi. koltuk sevdasına kapıldım. bu koltuktan kalkamazdım. aklımda bu keskin hesapları yaptığım sırada masmavi gözleriyle tontiş bir teyze benim yanımda dikildi. artık vakti gelmişti. kalkmak için yeltendiğim sırada o güzel türkçesiyle "otur oğlum otur, akşama kadar derste zaten yoruluyosunuz, ben gezmek için bindim bu otobüse seni rahatsız etmek için değil" dedi. eskişehir böyle bir yer işte. eskişehir süper bir yer.

    debe editi : (bkz: minik eymen'e yardım ediyoruz kampanyası)

  • -gece birde evde ol.
    -neaaa??15 yasındaki çocuklar bile o saatte girmiyolar eve .
    -onnarın babaları zengin o zaman.
    -ne alaka ya..
    -o saate kadar içki sigara masrafını karşılayamam ben senin, evine vakitlice gel, tassarruf et.

  • akan sıcacık suyun altında, tüm askerlik dertlerinden arınarak, gül kokulu sabunlar, dinlendirici bir fon müziği eşliğinde yapılan banyo...

    değil tabii ki.

    "süre dolduaaa çığın artık, keserem suyu haaa" diye bağıran hırt bir banyo çavuşu eşliğinde, 3.8 dakikada 0.79 litre su ile yapılan bir banyodur bu. unutulmayacak bir andır. kars'ta soğuk su altında yapılmış olsa da, 14. günün sonunda yapıldığından garip bir haz bırakmıştır bünyede.

  • o giyim tarzı o ihtişam izlerken mest olunacak görüntüler. 15 sene önce hasta adam denen parçalanmış bir ülkden modern bir ülke yaratan modern fikirli biri nasıl olunur hal mimik bakışlardan anlaşılıyor

    muhtemelen atatürk olmasaydı şuan suudi arabistan ile iran arası bir ülke olurduk

  • burun kenarından dudağa inen sulcusların yaşa bağlı olarak derinleşmesiyle ortaya çıkan yaşlı görünümün çapraz bağlı hyalüronik asit ile doldurulmasıyla sulcus derinliğinin ortadan kaldırılarak daha genç görünüm kazanmanıza sebep olan dolgu işlemi.

    yaşlılığın ilk belirtileri derin kırışıklıklardan da önce yanak fat padlerin aşağı doğru sarkmasıyla gerginliğini kaybetmiş bir yüz, sarkık bir deri, derinleşmiş bir nazolabial sulcustur. genç bir yüz için ilk toparlanması gereken kısımlardan biri derin fat padler ve nazolabial sulcuslardır.

    hekimin tekniğine göre iğne ucuyla ya da kanülle uygulanabilir. en güvenli uygulama yöntemi kanül uygulamasıdır. ortalama 22g-25g kalınlığında 5 cm uzunluğunda ucu künt kanüllerle dudak alt dış hizasından açılan delikten kanülle girilerek hat boyunca kademeli olarak verilerek uygulanır.

    nazolabial dolgu uygulanırken eğer ihtiyaç varsa marionette çizgileri (çin bıyıkları) de doldurularak kaybedilir. marionette çizgileri dudak dış uç kenarları altında oluşan çizgilerdir.

    kanül uygulaması son derece ağrısızdır. kanülün cilt altında ilerlemesi ağrı hissiyatı oluşturmaz. ucu künt olduğu için dokular arasında ilerlerken damarları ve sinirleri yaralama riski minimuma iner.

    bu işlemleri mutlala hekim kişilere uygulatmanız lazım. komplike işlemlerdir. uygulayan kişinin yüz anatomisine hakim olması gerekir. aksi taktirde arter içine uygulama yapılması kötü sonuçlar doğurur.

    zaman zaman eklemelerde bulunacağım.