hesabın var mı? giriş yap

  • yumurtaları dolaptan çıkarın ve oda sıcaklığına geldikten sonra yapın o şekerle mikserde çırpma işlemini. yoksa kabarmaz.
    yine başka bir püf noktası, unu ince elekle eleyin karıştırdığınız kaba. bu da kabarması içindir.
    fırın iyice ısınmış olsun ve pişene kadar da açmayın. daha çok kabardığını göreceksiniz.

    bir de allah aşkına kabartma tozuna birkaç damla limon damlatın. kabartma tozunun kokusu sinmesin hamura. ayy hiç haz etmem. portakal kabuğu rendelerseniz vanilyayla yakışır. çikeleta parçalarıyla da üzümle de cevizle de havuçla da yakışır o ayrı.

  • evet. ülkemiz topraklarında suriyelisinden eğitimsinize, gericisinden teröristine kadar herkes beşer onar ürerken maalesef bu kültürlü kesim ya tek çocuk yapıyor, ya hiç evlenmiyor ya da çocuk yapmıyor.

    ben bugün burada hepinizi üremeye davet ediyorum arkadaşlar. ülkenin geleceği için herkes sağlıklı genlerini geleceğe aktarsın. çocuğuna gerekli eğitimi ve ahlakı sağlasın lütfen.

    gidin ve çılgınlar gibi çoğalın. başka seçenek kalmadı!

    edit: üreyecek olanlar lütfen kaç tane üreyeceğini belirtsin, hesabımızı bilelim.

  • he amk 20 milyon insanı öldürelim demiş. acaba attığınız gol olmasın biraz nüfus kontrolü yapın, 3 çocuk zırvasının peşinden koşmayın yoksa daha beter oluruz demeye getirmiş olabilir mi?

  • zebani bile memleketimize gelince ekonomik zorluklardan ek iş yapmak zorunda kalmış.düşünün ekonomi ne halde.güzel makara yapmış gençler.

  • lüks araçta kokain kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkan eski akp genel merkez personeli kürşat ayvatoğlu, "kokain değil, şaka amaçlı pudra şekeri çektik" dedi, adli kontrolle serbest bırakıldı.

    edit: ulan 82 milyon gördü adam hala utanmadan yalan söylüyor

    edit-2: yıllarca o kadar dirsek çürüttük, bu adamın şimdiki servetini ömrümüz boyunca çalışsak kazanamayız, aksini düşünen var mı

    https://ankaragazetecisi.com/…di-serbest-birakildi/

  • londra da just eat deliveroo ve uber eat den fırsat bulup kurye dağıtım elemanı bulmaları çok zor olacaktır , özellikle cuma ve cumartesi akşamları kuryeler en çok kim ödeme yapıyorsa ona çalışır, bütün kuryeler bütün şirketlere kayıtlıdır , çalışma izni olan sicili temiz olan herkesi işe kabul ederler, en büyük sıkıntı dağıtımı yapacak elemanı bulabilmek , binlerce kuryeye ihtiyaçları olacak ve çok büyük promosyon yapmaları gerekecek hem kuryelere hem sipariş verecek olan kişilere , taksi içinde aynı durum , bir sürü uber gibi başka ülkelerden taksi çağırma şirketleri markete girip 50-100 milyon pound harcayıp marketten çekilmek zorunda kaldılar , market uber eat just eat ve deliveroo tarafından paylaşılmış
    deliveroo sektörde ilk olandir, restorant ve paket servis usulü çalışan işletmelere kendi bünyesindeki kuryelerle dağıtım hizmeti vererek basladi, buna uber eat in sektöre girmesiyle marketleri ve petrol istasyonları eklediler , uber eat ile aynı usulde çalışıyorlar , kendi maaşlı kuryesi yoktur bütün kuryeler serbest meslek olarak gözükür istediği saatte istediği gibi istediği kadar çalışır , istediği isi alır istediğini ret eder , çok yaygın kurye ağları vardır londra’da en az 100 bin kurye diyebilirim ayriyetten londra’daki uber’e kayıtlı binlerce taksi şöförü de işlerinin yavaş olduğu saatlerde uber eat veya deliveroo yaparlar , bir isi yapmak 8-10 dk tutuyor genelde ve ortalama ücret 4 pound civari olup yoğun zamanlarda 2 misline kadar çıkar ücretlendirme
    birde beelivery diye bir şirket var londra’da , uber eat just eat ve deliveroo şirketlerine göre biraz daha farklı çalışır , kurye agina kayıtlı binlerce kişi var , sipariş adressine en yakın kişiye isi app üzerinde yollar , kurye isi beğenirse alır ve en yakın marketten siparişi alır ödemesini yapar adrese teslim eder siparişe ödediği ve kurye ücreti ve varsa bahşişi takip eden haftada hesabına yatar ,
    bu şekilde getir usulü çalışan irili ufaklı onlarca şirket var ,
    amazonun 2 saat içinde hızlı servisi var morrison süper market ile ortak çalışırlar
    bunlara ek olarak bütün süper marketler kendi online siparişleri kendileri evlere teslim ederler ve çok yaygın servis ağları vardır, bunuda 3-4 pound servis ücretiyle yaparlar ,
    getirin hiç bir şekilde uber eat’in veya deliveroo’nun köşedeki marketten benim evime getireceği bir ürünü daha ucuza ve daha hızlı getirebileceğini zannetmiyorum zaten londra’ya para kazanmak için girdiğinide düşünmüyorum , global bir şirket olmak için londra new york paris gibi sehirlerde var olmak gerekir prestij için ,
    çok uzattım biliyorum kısacası market tamamen dolu ve kim daha çok promosyon kim daha çok kurye ücreti öderse o daha çok iş yapar, suanda marketin durumu bu , getir uber eat deliveroo ve just eat gibi değerleri yuz milyarlarca dolar olan bu şirketlerle aldığı 180 milyon dolarlık yatırımla baş edebilirse helal olsun demek düşür bizlere , umarım başarılı olurlar bunu canı gönülden istiyorum yolları açık kazançları bol olsun.

  • birlikte görev dağılımı; askeri meselelerden italyanlar, çalışma ve ekonomi meselelerinden yunanlar, dış politikadan da türkler sorumlu olacak şekilde paylaştırılırsa dosta korku düşmana güven verecek, dünyanın en kırılgan ve en zayıf siyasi yapısı olmak adına samoa ve burkina faso fiso'yla amansız bir yarışa girecektir.

  • "hayatta kimseye hiçbir şeyi tam olarak anlatamayacağını anlamıştı. biri için ölüm kalım meselesi olan, diğerinin gözünde toz kadardı."

  • bir anıyla anlatayım.
    mudi : benden neden havale kesiyorsunuz, ben müşterinizim ama?
    memure: efendim, biz zaten müşterilerimizden para kazanıyoruz.

    bende bir aydınlanma, mudi amcada bir sersemlik durumu oldu. e yani!