hesabın var mı? giriş yap

  • gençlerbirliği'nin 6 türk, 5 yabancı futbolcudan oluşan ilk 11 ile sahaya çıkacağı karşılaşmadır. olayın ilgi çeken tarafı ilk 11'deki 6 türk'ün tamamı gençlerbirliği altyapısındandır.

    (bkz: ahmet yılmaz çalık)
    (bkz: ramazan köse)
    (bkz: ahmet oğuz)
    (bkz: halil ibrahim pehlivan)
    (bkz: doğa kaya)
    (bkz: irfan can kahveci)

    bunun yanında yedek kulübesinde oturan 7 futbolcudan 2 tanesi yine gençlerbirliği altyapısındandır.

    (bkz: artun akçakın)
    (bkz: berat tosun)

    altyapımız yok yeeaa, türk futbolu ölüyor yaaee, fenerbahçe türkiye kupasında 19 yaşında adam oynattı ooouuvv diyen türk basınına haber niteliği taşımaktadır ama tabiki yine bir bok yazmayacaklardır.

    18 kişilik gençlerbirliği kadrosunda 7 tane u-21 futbolcu vardır bu da ayrıca not düşülsün.

    edit: gençlerbirliği'nin 5-0 kazandığı maçtır ayrıca

  • kaptan amerika neden bir kalkan kullanır? neden bu kadar güçlü bir insan daha güçlü bir saldırı silahı kullanmazken bir savunma aracı olan kalkanı kullanır.?

    bence bu sorunun cevabı amerika'nın dış siyasetini inceleyince görebiliyoruz. amerika bir yere savaş açıyorsa bu her zaman insanlık içindir ( en azından onlar öyle söyler ). amerika ırak'a savaş açma sebebi ıraktaki kimyasal silahlardı. amerika'nın suriye'yi bombalama sebebi gene kimyasal silahtı. amerika insanlığı veya kendisini tehdit eden şeyleri ve kişileri yok ettiğini söylüyor. bu da tam olarak savunma kafasıdır. aslında amerika kendi mantığıyla sadece savunma yapıyor.

    kaptan amerika da bu siyasetin süper kahraman filmine tezahür etmiş halidir. kaptan amerika sadece savunma yaparak düşmanlarını yok eder ondan dolayı sadece basit gibi görünen ama çok güçlü bir kalkan kullanır. hatta kalkanın fizik kurallarını ihlal ettiği bile söylenir filmlerinde. ender bulunan değerli bir malzemeden yapılmıştır. aynı amerikanın savunma yaparken ki hassasiyeti gibi değerlidir.

    kaptan amerika belki de yok etme gücü daha yüksek bir saldırı silahı kullansa dünyada bu kadar çok sevilmeyecek iken kalkan kullanıp sadece savunma yaparak insanlık için savaştığı düşüncesiyle insanlara sevdirildi.

    bu sadece bir film bu kadar anlam yüklemek saçma olmuş diyebilirsiniz ama bu kadar büyük paraların döndüğü tüm dünyada yenisi çıksın diye merakla beklenen bu tarzdaki filmler sadece film değildir. bir şeyler anlatmaya çalışırlar bizlere ve sonunda da anlatırlar.

  • sözlükteki yeni üniversite mezunlarını göreceğiniz başlıktır.

    ilk tasoların üzerinde sevimli kahramanlar vardı. tasolar üçe ayrılırdı. normal, süper ve mega diye. kalınlarından dolayı bu isimleri alıyordu. hatta değer olarak 1, 2 ve 5 değerleri biçilirdi. mega olan ayrıca pembeydi.

    sporcu kartlarından arta kalan vakitlerde oynanırdı. çevreye yapılan yeni binaların mermerli duvarlarında oynamak gerekirdi başka düz yer yoktu.

    çöküş sebebi ise beybileyd kuşağıdır. yok kenarı bilmem neli tasolar yapıldı. kimsenin aşina olmadığı karakterlerle süslendi.

    digimon'la duffy duck bir olabilir mi amk?

  • yalamaktan ağzı yamulmuş adam başkasına pislik demesi.

    yargılanacaksın sen de ahmet. ağlayacaksın adliye koridorlarında.