hesabın var mı? giriş yap

  • muhtemelen tehdit suçundan hakkında soruşturma açılmış yargılama sonunda ceza alması durumunda mesleğini kaybetme durumu olan bir arkadaşa benziyor. maalesef sivil hayatta eğitim ve bilgi durumundan dolayı polisken kazandığı maaşa ve statüye ulaşması da mümkün olamayacağı için yaşanan durum. bir kızdan ziyade hayat standardı geri dönülemez şekilde değişeceği için yapmış olduğu bir eylem. allah taksiratını affetsin.

  • galatasaray, benfica'yı yendiği için kasasına 1.680.000 $ girecek.

    bu para 560.000.000 fb yandex aramasına denk geliyor.

  • biri tam buğday (büyük ihtimalle eser miktarda tam buğday içeriyor) biri de beyaz ekmek olmak üzere 2 ekmek aldım. kasiyer üç ile biten bir rakam söyledi. 23 tl dedi diye düşünüp 25 tl uzattım. kasiyer 13 tl deyip 10 tl'sini geri uzattı. fiyat algılarım öyle bozuldu ki 2 ekmeğe 23 tl vermek normal geldi bir an.

  • bim'in depo olarak kullanacağı arazinin antik kent çıkması olayıdır.

    bim deposu mu dünya mirası mı derseniz, bim deposu derim. bim deposu önemli.bir bim deposundan daha önemli bir şey varsa o da iki bim deposudur.

    en nihayetinde bu antik çanak çömlek kent zırvaları yüzünden asrın projesi marmarayın bitiş tarihi de uzamıştı. başbakanım çok yaşa. hülogg!

  • bir oyunu çok beğendiniz ve ona benzer oyunlar mı arıyorsunuz?
    https://steampeek.hu/
    bu siteye sevdiğiniz oyunu söylüyorsunuz, o da size benzer türdeki oyunları sıralıyor. ben çok beğendim. çok seveceğim oyunlar buldum sayesinde.

    bir oyunun nerede kaç para olduğunu merak ediyorsanız
    https://isthereanydeal.com/ tam size göre. burası oyunun satıldığı platformları, fiyatlarını ve indikleri en düşük fiyatı size listeliyor
    önemli not: burada yer alan platformların dışındakiler muhtemelen grey market kapsamında faaliyet gösteriyor.

    indirimdi, dolardı, epic kardeşti, steam kalleşti falan derken herkesin gözü hazır bu başlıktayken işinize yarayabilecek bu iki siteyi sizlerle paylaşmak istedim. azılı oyuncuların çoğu bilir ama herkes görsün istedim.

  • sahra'nın bilezik gibi geçirdiği yarışma. kağıda direk çizip "bu direkte dans etmeni bekliyorum" diyerek turabi'yi yazdı hahahahah