hesabın var mı? giriş yap

  • cumhurbaşkanı'na geçen hafta, tüm çabalara rağmen randevu vermeyen obama' nın bütçesi reddedildiği için burhan kuzu' yu araması.
    bu ülkede zaytung'a gerek yok bence.

  • burası
    paypal’ın yasaklandığı,
    insanların ucuza çinden (aliexpress) ürün getiriyor diye gümrük vergilerinin yükseltildiği,
    uber’in dövüldüğü,
    booking’in engellendiği
    topraklar...

    ne sandınız öyle kafanıza göre dijital menkul değer oluşturabileceğinizi mi...

  • 1.75 ve üzeri kadınlar için somalili özgüvenidir.
    hele bi de bunlar yazın deli sikmiş gibi güneşin altında yatıp marsık gibi oluyorlar ya, hepsi birer elvan ebiligeyze oluyor alüminyum...

  • mesaj kutuma neden şehidimiz yazmışsın yazanlar olmuş. arkadaşlar, ben azerbaycanliyim. aktif olarak sözlükte yazmaya çalışıyorum, olaylar olunca buraya taşımak istedim.

  • - daha kimin yaptığı belli bile olmadan "kesin müslümanlar yeaa, biriş dini islim" cılar. check.

    - daha geçen gün oradaydım cılar, check.

    - siz ortadoğuda yaparken iyiydiciler, check.

    - siyasi iklimden kıyas yapan şuku dilencileri, check.

    - mal mal espri kasan ergenler, check.

    - check listesi yapan dallamalar (bu ben oluyorum), check.

    hmmm. sözlük sağlam, çalışır durumda. sıkıntı yok dürüm reyiz. las vegastan uzak dur bugünlerde yeter.

  • şu an yağlı ev böreği yiyerek okuduğum tüyolar.

    steroid falan demişler. gezegen değil miydi o ya?

  • evalı hastalığına neden olduğu söylenen ve gerçekten de neden olduğu kanıtlanmış sigara tıngırdaçıdır.
    peki nedir bu evalı diyerek internet diyarında araştırmaya başladım. düz dünyacıların kanıt olarak youtube videolarını göstermesinin aksine ben bu araştırmamda doktorların açıklamalarını ve bilimsel makaleleri baz aldım.
    ilk olarak 2019 yılında tıp literatürüne giren bu hastalık amerikada ortaya çıkıyor ve hastalığa neden olan madde vitamin e asetatı olarak belirleniyor. vitamin e asetatının tüm esigara likitlerinde bulunduğu iddia ediliyor.
    burada aklımda ilk soru işaretleri belirmeye başladı. 1 yıllık bir esigara içicisi ve kendi likitimi kendim yapan biri olarak acaba bu asetat denen madde likitlerin ana bileşeni olan bitkisel gliserin ve propilen glikol maddelerinin içinde mi var diye araştırdım.

    cevap veriyorum: ikisinin içinde de böyle bir madde yok. peki bu madde neden likitlerde var olduğu iddia ediliyor sorusunu sorarak şu cevaba ulaştım: esigara yoluyla kafa bulmak isteyen bir grup illinoisli genç kenevirden elde edilen thc maddesinin kıvamını arttırmak için bu asetat bokunu likite karıştırıyorlar. (ya da bu şekilde hazır likit alıyorlar)
    sonuç ölümler ve evali hastalığı...

    her yıl düzenli olarak gündeme düşen esigara çok zararlı söyleminin altında yatan gerçek bu. istediğiniz kadar araştırın bu konuda çıkan haberlerde sürekli 2019, thc ve vitamin e asetatı ifadelerini bulacaksınız.

    sonuç: nikotin zararlıdır, bağımlılık yapar, sigara ve elektronik sigaradan gençleri uzak tutmak gerekir. esigara da masum değildir ancak 1 yıl öncesine kadar günde 1 paket sigara içen 45 yaşında kıçındaki kılları ağarmış biri için merdiven altı likit almamak, vozol denen aroma bombasından uzak durmak kaydıyla iyi bir alternatif olabilir.

    kaynakça

    1.

    2.

    debe editi
    ben de diyorum bir sürü mesaj geliyor diye. elimden geldiğince dönüş yapıyorum. gözümden kaçan olursa kusura bakmayın.

    ayrıca bağımlılığın her türlüsü kötüdür. bir şeyin elinizde emzik gibi durması bile hoş bir şey değil. bu cihazların az zararlı, çok zararlı olması konu değil, gençler lütfen esigara'dan da uzak durun. ben 25 yıllık alışkanlığımı bırakamayacağım için daha az zarar görmek için bu yola girdim. çok da memnunum. sigara'ya devam etseydim şimdiye daha büyük sıkıntılar yaşayacaktım.

    ek : vozol'la ilgili çok fazla soru geldi. vozol'la ilgili en büyük sıkıntı çok fazla aroma içermesi. aroma tek başına bile ele alınsa zararlı bir madde. bununla ilgili yapılan çalışmalar mevcut...

    ek2: vay efenim hangi cihazı kullanıyosun