hesabın var mı? giriş yap

  • ülkenin son 10 yılında yaşanan felaketlerin çok daha azı ecevit ve demirel'in zamanında yaşandığında siyasal islamcılar ecevit ve demirel'in kısırlığından, dinsizliğinden, masonlugundan başımıza bunlar geliyor diyorlardı. şimdi başımızda 3-4 çocuklu, "dini bütün, abdestli, alnı secdeliler" var ve ülkede yaşanmadık felaket kalmadı. ikiyüzlü siyasal islamcılardan hiç ses yok.

  • "komşusu açken tok yatan bizden değildir"den, "yeter ki belli bir zümre daha çok kazansın gerekirse sadakayla yaşatırız işçiyi, hem bonus sevapta alırız fena mı"ya doğru gelinen nokta.

    bunların aç bıraktıklarından en çok oyu alıyorlar olmaları da ayrı bir komedi.

  • 3 kisi oldurmek 1 kisi oldurmekten daha fazla ceza gerektirir. bir kisi bunu yapsa kendini kaybetti dersin. ulan 3 kisisiniz biriniz de demedi mi beyler mal misiniz? veya ne haliniz varsa gorun ben bu suca ortak olmam diyip kalkip niye gitmiyor. istek parcani calmadi diye adami oldur. sonra abartiyorsunuz. olum sizin bu dunyada yatacak yeriniz yok. annen seni dogurmamis sicmis.

  • 1 hafta evvel eve 100'lük lipton earl grey aldım, tanesi 28tl'ye denk geldi.
    şu an ki fiyatı 42,51tl. aradaki fark %50 https://www.hepsiburada.com/…00-lu-p-zyunil70006864

    ürüne edit: başlığa yazıyı girdikten bir kaç saat sonra ürün 42.50tl'den 48.90tl'ye yükseldi, %15 küsür daha zam yedi . arkadaş nasıl bir artış bu?

    çüş editi: yazıyı editledikten 1 saat sonra fiyatı 54tl'ye yükseldi. harbi çüş. mağaza sahibi bir şey mi söylemek istiyor acaba? aleni şekilde bizimle taşak geçiyorsan mesaj at bilader. bakıp bakıp gülüyor musun ne yapıyorsun?

    yuha editi: bu kişi her kimse kesin taşak geçiyor benimle. şimdi de fiyatı 33,91tl yapmış. vay anasını. 8-10 saatte fiyatlar bu kadar mı değişir?
    neyse o kısmı beni bağlamaz, çay 10 numara 5 yıldız. alacaksanız bu fiyattan alın derim.

    aynı siparişte türk kahvesi almıştım 3 kahveye 22tl vermiştim, şu an fiyatı 44tl. aradaki fark %100 https://www.hepsiburada.com/…m?magaza=kahve dünyası

    bu da sipariş detay: görsel

    son aldığımız teknolojik ürünlerde de durum şu şekilde.
    yamulmuyorsam eylül aynın ortasında kıza 8000tl'ye huawei notebook almıştık. şu an geldiği nokta 14.000tl
    https://www.mediamarkt.com.tr/…alw_wcb&gclsrc=aw.ds

    hanıma dyson v12 süpürge almıştık, onun fiyatı şaşırtıcı şekilde aynı. bu arada bu ürün efsane bir ürün, alacaksanız hazır zam yememişken alın derim.

  • bu kadının oyuncu olup bu işten para kazanabildiği dünyada herkes her şey olabilir, bu ne yeteneksizlik arkadaş.
    tanım: gece gündüz sjwlik yapacağına niye kendini geliştirmiyor anlamadığım oyuncumsu, duyar makinesi feminist.

  • güzel çiçeklerin, hava kararıncaya dek sokakta oynamış çocukların, annelerimizin pişirdiği akşam yemeklerinin, sevimli sokak hayvanlarının ve yazın tatlı sıcağında kalabalıklaşan sokağın kokusunu ihtiva eder yaz akşamı kokusu..

    toprağın sıcağının kokusu dahi dolar burunlarımıza. koyu yeşil yaprakların, minik minik açmış bahar dallarının salınan naif kokusu da yazın habercisidir illaki. hepimiz bir defa solusak tanırız seni yaz akşamı kokusu..

    ah yaz sen ne güzelsin, keşke hep kalsan bizle.

  • olan bitenden az önce duyurulan hede.

    ulan keşke kaldırılmasaydı, kesin bu entry ile yarın debe'ye girerdim.

  • 1993 doğumlu fizikçi. mit'ten 5.00 [en yüksek] not ortalamasıyla mezun oldu. dediğine göre bugüne kadar hiç erkek arkadaşı olmamış, sigara ve alkol içmemiş. şu an harvard'da lisansüstü öğrencisi.

  • -gece birde evde ol.
    -neaaa??15 yasındaki çocuklar bile o saatte girmiyolar eve .
    -onnarın babaları zengin o zaman.
    -ne alaka ya..
    -o saate kadar içki sigara masrafını karşılayamam ben senin, evine vakitlice gel, tassarruf et.

  • inanılmaz yerinde tepkidir. türkiye'de eğitimsiz insanlara bu tip tepkiler verilmesi hususunda geç kalınmıştır. tepki verilmedikçe cesaret kazanan ve kendini her konuda haklı gören bir cahil ordusu oluşmuştur. verilmesi gereken doğru tepki budur. cahille sohbeti kesmeli, sözünün değersiz olduğu suratına söylenmelidir. ayrıca zamanında aysun kayacı'ya yapılan haksızlığı da tekrar hatırlara getirmiştir.

  • senden ayrılmadan önce o kişiyle tanıştığını, bir kaç özelliğini senden daha çok beğendiğini,o kişiyle evlenme olasılığını çok yüksek gördükten sonra seni terkettigini ispatlayamam ama yemin edebilirim.

  • başlıkta bu önermeyi savunan ne kadar kişi varsa hepsini sınıflarında bulunmuş, adı hep alaylı bir şekilde anılan silik kişiyi hatırlamaya davet ediyorum. ya da hiç hatırlamadığınız ama kendisini hep dalga geçilen çocuk olarak hatırlayan kişiyi.