hesabın var mı? giriş yap

  • durup durup zaytung'un esprilerine hislenen, ağlak duygusalları ortaya çıkaran espridir.

    sloganı dürüst, tarafsız, ahlahsız haber olan bir yerden ne okumayı bekliyordunuz? okuma kardeşim adamların tarzlarını beğenmiyorsan. oturup sözlükte başlık açıp duyarlı vatandaş numarası yapmak niye?

    çatır çatır gülümsediğimiz espridir. anlayamazsınız.

    not: bir kanser hastası yakınıyım. dergiyi beraber okuduk ve güldük. zira, adamların mizah tarzlarını biliyoruz. biz alınmıyoruz, size ne oluyor?

  • ulan kadın "yakın o evi" diye katliama azmettiriyor, bir diğeri kafam kadar taşları arabalara atıp cinayete teşebbüs ediyor. bir dangalak da çıkıp bunların tutuklanmasına cadı avı diyor. cadı avı masum insanların bok yoluna gittiği durumlarda kullanılır, masum mu şimdi bunlar?

  • bi keresinde bir kiza tanismak amaciyla yanasmistim, "sik gelirmisin bu bara? seni daha once hic gormemistim" demistim.. kiz da bana "hayir, bir daha goremiyeceksin tadini cikar" deyip arkaasini donup gitmisti...
    benimde bir kedim var...

  • kendisi ceo olmus ama ceo olmak isteyene mudur olmak isteyene hadi lan diyen bi adamin beyani. sen aradigin binlerce ara elemana ne kadar maas verceksin pasam? ben soyleyim asgari ucret. insanlar bir kere dunyaya geliyor tabi ki en iyisini olmak isteyecek, kendin 3 haneli maaslar+promosyonlar alirken omur boyu senden alacagi asgari ucrete boyun egmiyor diye kimseyi suclayamazsin. evet ara eleman ihtiyaci var ama ara elemana asgari ucret verip sonra da "is begenmiyorlar" diyen ceo'lara ihtiyac yok.

  • üzmez'in arlanmadan yaptığı açıklama ise evlere şenlik:

    "... benim düşmanım yok, benim düşmanım amerikancılar, bunu bana yapmış olan dinsizler, din düşmanları ve kapitalistlerdir. (...) en çok kendi nefsime ve şeytana kırgınım. kime kırgın olayım?" dedi. dava sonunda beraat edeceğini ileri süren üzmez, adalete güvendiğini söyledi.
    --- /---
    böyle bir ülke var mı bildiğin? sapıklık yapıyorsun, mağdurun ruh sağlığını bozmadan tecavüz ediyorsun, hapse giriyorsun ve sonra suçu dinsizlere, din düşmanlarına, kapitalistlere, amerikancılara atıyorsun bu arada da şeytana kırılıyorsun. derken araya sevenlerin giriyor, hükümet senin için pervane oluyor; sokaklarda özgürce dolaşıyorsun.

    böyle bir ülke var mı bildiğin?

    bir de bu adamı savunuyorlar. allah belanızı versin. amin.

  • konsept olarak 1958 yılında ortaya çıkan nötron bombasının fikir babası samuel t. cohen’dır. nötron bombası ilk defa 1962 yılında yer altında denenmiş ve 1963 yılında da silah haline getirilmiştir. abd başkanı jimmy carter’ın avrupalı müttefiklerini nötron bombasıyla güçlendirme planı 1978 yılında büyük protestolarla karşılaşınca, proje bir süre askıya alınmıştır. ancak 1981 yılında başkan ronald reagan nötron bombası üretimine yeniden başlamıştır.

    abd ve rusya’nın dışında fransa ve çin’in de nötron bombası testi yaptıkları bilinmektedir. ilk denemesini 1967 yılında yapan fransa’nın ilk gerçek nötron bombası testi 1980’de gerçekleştirilmiştir. çin ise 1984 yılında nötron bombasının prensiplerine dair başarılı bir testin ardından asıl bombayı 1988 yılında denemiştir. her iki ülkenin de kullanıma hazır nötron bombasını stoklarında bulundurmamayı tercih ettiği bilinmektedir. çin 1988 yılındaki test öncesi yaptığı açıklamada ülkenin nötron bombasına ihtiyacı olmadığını, yapılan testin de ileriki dönemde ihtiyaç duyulması halinde teknolojinin ülkenin elinde hazır bulunması amacıyla gerçekleştirildiğini bildirmiştir.

    1999 yılının ağustos ayında nötron bombasına dair bir açıklama da hindistan’dan gelmiş ve ülkenin nötron bombası üretecek kapasitesi olduğu ifade edilmiştir. 1984 yılında israil’in de nötron bombasını toplu ürettiğine dair raporlar bulunmaktadır.

    nötron bombasının asıl hedefinin insan olduğuna dair yapılan haberlerin ardından, bilim kurgu yazarı ısaac asimov tarafından yapılan şu açıklama bombanın tabiatını net biçimde ortaya koymaktadır: “böyle bir nötron bombası veya n bombası sadece mal-mülk derdine düşenler ve insan hayatını ucuz görenler tarafından istenir.”

  • bir facebook kalıbı.

    o burcu'yu çıkar aslı'yı koy, aslı'yı çıkar kübra'yı koy kübra'yı çıkar cnm'ı koy.

    eline geçse ilk fırsatta yolucak fotoğraf altında pirenses muamelesi yapıyor. bitmedi samimiyetisliğiniz.

  • ben küçük bir çocukken "doğum günü kutlamak haram" derdi herkes. şimdi peygamberinkini kutluyoruz hem de bir hafta boyunca...