hesabın var mı? giriş yap

  • 45 bölüm izle 1 ay bekle, nasıl dayanacağız bilmiyorum.

    en iyisi spoiler manyağı olmadan kitaplarını bitirmek bir an önce.

  • akpli veya chpli değilim. özgürce yaşayabileceğim bir ülke istiyorum sadece.

    imamoğlu aday olursa mecburen oyveririm.

    yavaş aday olursa seve seve oy veririm.

    şener aday olursa oflaya puflaya oy veririm.

    gül aday olursa oy vermeye gitmem. davutoğlu da aynı şekilde.

    imamoğlu veya yavaş cumhurbaşkanı olmalı.

  • makunouchi ippo adindaki bir cocugun boksla tanismasi ve yukselmesini irdeleyen 76 bolumluk anime serisi. tsubasa gibi bir mac 3-4 bolum surer, goz acip kapanma suresi icerisinde atilan yumruklar esnasinda boyle gecmise dalarlar, ivmenin muhasebesini yaparlar, o an karsi strateji gelistirirler falan. genel olarak anime keyifli olsa da ozellikle maclarin uzun olmasi, ippo'nun surekli kendine guvensizligi, celiski icine dusmesi (76 bolum adam gibi bir mac izletmedi bize serefsiz) ve biraz ezik ve silik bir karakter olmasi gibi durumlardan dolayi ara ara sikilmaniz mumkun ancak ben ozellikle macin olmadigi takamura-aoki-kimura ve ippo'nun basindan gecen maceralarin anlatildigi bolumleri sevdim. bu tur bolumlerde biraz da ecchi katmislar, hos olmus. vaktiniz varsa izleyiniz dani.

  • --- spoiler ---

    "-üç ayda bir maaş alıyorum. hepsi makbuzlu. ilk haftadan maaş bitiyor. ona yardım. buna yardım. onun kira ödemesi, bunun kira ödemesi vs. derken maaş yetmiyor bile.
    --- spoiler ---

    daha bitmedi. devam ediyoruz

    --- spoiler ---

    vekilliğin bana faydası değil, aksine maddi zararı var. meclis'e gidip gelirken aracımla 100 bin km. yapıyorum. bu kadar eleştiriyi hak ediyor muyum?
    --- spoiler ---

    ah canım ya ona yardım buna yardım zordur hakkaten.

    100 bin km yapmış. gitmeseydin akp ve mhp oylarıyla reddedilen önerilerde bir kişi eksik olurdu. çok mu önemli bir insansın ?