hesabın var mı? giriş yap

  • kıyametle ölmeyi hayal ediyorum ben. son nefesimi verir vermez kıyamet kopsun istiyorum. ben gittikten sonra herkes çok eğlenecek diye korkuyorum çünkü, partiyi kaçıracakmışım gibime geliyor.

  • yaklasik 3/4 su bardagi tereyag, 2 su bardagi irmik, yarim kahve fincani (yani bir paket oluyor bu) camfistigi, 3.5-4 bardak sut, 1.5 su bardagi toz seker(cok tatli seviyorsaniz daha cok seker koyalim)

    yagi tencereye koyup irmik ve camfistigini ekleyelim, karistirarak kavuralim (15-20 dakka civari), sureyi tutturmak icin irmigin rengine bakabilirsiniz, rengi degisince hazir olur(pembelesince)

    irmigimiz kafi derecede kavrulduktan sonra sutu azar azar ekleyerek karistirmaya devam edelim. burada anahtar nokta sutu azar azar koymaktir, yoksa bok olur.

    sutu ekledikten sonra toz sekerimizi de koyup devam edelim karistiralim az birsey.
    ocagin altini biraz kisalim, tencerenin kapagini kapatalim ve 20 dakika civari pisirelim helvamizi.

    daha sonra ocaktan alalim, biraz bekleyelim dinlensin, ilinsin helvamiz, daha sonra bir kasikla cok fazla bastirmadan karistiralim helvayi, cok bastirmayalim cunku helva ezilir yoksa..

    son asamada da hayvanlar gibi yiyelim, afiyet olsun.

  • tamam çok temiz değil ama korktuğum kadar da iğrenç değilmiş

    tanım: merdiven altı bir kokoreç imalathanesi görüntüleri.

  • haberin girişine bak :

    "trabzon'un çaykara ilçesinden 51 yıl önce heyelan nedeniyle van'ın özalp ilçesindeki iki köye göçen karadenizliler, yöre halkıyla yıllardır huzur içerisinde yaşıyor."

    sanki çeçenistan'a göçmüşler adamlar. göçtükleri yer yine bizim toprak. anadolu ajansı nereye varmaya çalışıyorsun?