hesabın var mı? giriş yap

  • izmir depremi sonrası manavkuyu mahallesi 275/b sokaktaki karagül apartmanında yaşayan bir kişi depremde binası yıkıldığı için digitürk üyeliğini iptal etmek istiyor.

    cayma bedeli olarak 483 tl ve dekoderi geri veremedigi için dekoder parası isteniyor digiturk tarafından. gel de yıkılan binada sen bul kendi dekoderını digiturk bu ne aymazlık ne iş bilmezliktir.

    görsel

    rezalet gibi rezalettir pes!

    edit1: olay medyada da yer almıştır , destek için teşekkürler haber linki

  • dallas mavericks ve sacramento kings'in sezonun ilk 40 macinda uyguladigi basketbol sistemi. sonrasinda dallas formsuzluktan, sacramento'da sakatliklardan dolayi duraklama devrine girmi$tir.

    sistem, 'defanstayken topu al**, sprintere ilet, 3.0 saniye gecmeden basketi at veya asist yap' $eklinde ozetlenebilir. genelde, dana gibi ko$an 2-3 eleman, iyi $ut sokan 1 ve iyi smac yapan ba$ka 1 elemanla en iyi verim alinir.

  • eski türkiye'de bir tane eczane vardı, oraya da ulaşım yoktu. yeni türkiye'de duble yollar sayesinde eczaneler yayıldı. ısırırım.

  • kodumunun oyununda nasıl yürünür çözemedim bir türlü. yollara tıklıyom tıklıyom daire çıkıyor ama yürüyemiyorum. bir el atın lütfen.

    edit: gerçekten yürümek gerekiyormuş sağolun.

  • aklımda müzikleri ve şu söz ile yer eden film.
    --- spoiler ---
    "bir şeyin kalbini kırması için illa yanlış olması gerekmez ki."
    --- spoiler ---

    belki de yaşanamamışlık paydamdan dolayı filmin beni derinlemesine etkilemediğini söylemem mümkün.

    lâkin, behzat ç. izle-ye-memiş bendenizin sevgili erdal beşikçioğlu'nu bunca yakından seyredebilmiş, dahası, derinlemesine hissedebilmiş olmanın hazzını da es geçemem. hayran kaldım.

    sezin akbaşoğulları'nın gözlerden ırak ama gönüllerdeki farklı güzeliği, bu ikiliyi çok yakıştırmış birbirine.

    bir de ekşisözlük yazarlarına teşekkür ediyor film. dudağımın kenarında bilinmez bir tebessüm, kalbimdeki bilinmez hüzne eşlik etti âdeta...

    erdal beşikçioğlu demiş miydim...?