hesabın var mı? giriş yap

  • karşılıklı konuşurken aklı telefondaki whatsapp gruplarından gelecek mesajda olmaması ve gözlerinizin içine bakması.

    binlerce yıllık dünya'da bula bula sosyal medyanın insanları köpek ettiği zamanı bulduk ya, şansıma tüküreyim.

  • yapılmaması gereken hataların başında gelendir.

    ayrıca evli olduğu hale başka bir kadına aşkını itiraf eden ibnelerin sözlerine itimat etmeyiniz. zaten bu tipler düzgün insanlar olsa evliyken birisine aşık olabiliyorsa önce boşanır sonra gider birisine aşkını itiraf eder. ulan ben buna aşkımı söyleyeyim olursa evdekini bi süre idare eder bir süre sonra boşanırım olmazsa evdeki bulgurdan olmayalım mantığıyla hareket edenlerin aşkı da kişilikleri gibi bozuktur.

    yapılmamalı dememizin sebebi acı verici olması değil iş hayatının profesyonelliğini bozacak olmasıdır. yoksa kime aşık olduğunuz kimsenin sikinde değildir. siz gene de evli ibnelerin sana aşığım lafına inanmayın unutmayın ki başkasıyla evliyken size aşığım diyebiliyorsa, sizinleyken de başkasına ver bi yanak der.

    edit: uhuud savaşından kaçmış arkadaşlar entry editlemiş ayarı fazla kaçırdıysam demek benim enrty kurbağa olmuş. aramızda evli olduğu halde başka kadınlara sulanıp ret yiyince burada ağlayan ibneler var rıza baba.

  • bir kız babası olarak korkarak okuduğum entry'ye konu olan şofördür. soğukkanlı kalabildiği için kızınızı, kendini ifade etmekten korkmayan bir kız çocuğu yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ederim. umarım bu şoför bozuntusu gereken cezayı olur. allah ya da inandığınız her ne varsa tüm çocuklarımızı korusun

  • gidin efendim. damak çatlatan cağ kebabını bir tadın. ya da emirşeyh'de köfte ziyafeti çekin. ardından kadayıf dolması ile lezzetin nirvanasına ulaşın. üstüne güzel bir semaver çayı için. taş mağazalarında dolaşın, çifte minareyi görün, erzurum evlerini ziyaret edin. aziziye tabyalarında tarihi hissedin. sonra ilk otobüse veya uçağa atlayıp geri gelin. yaşanmaz olum orada.

  • öncelikle hayırlı forumlar.

    gandalf bir ainur'dur. eru onu yarattıktan sonra arda'ya girmeye karar verilen ilahi ruhlardan biridir. ara sıra ölümlü bir biçim alabilirler ve bu süre içinde aldıkları biçimin tüm duygularını, ayartmalarını ve kırılganlıklarını yaşarlar. bu formun yok edilmesi üzerine ruhları zarar görmeden kalır. genellikle bu durumda, en azından hemen değil, yeni bir form alma yeteneği verilmez.

    uzun bir yoldan suya düştü; sadece su ile çarpışma normalde birini öldürmek için yeterlidir. yakıldı ve savaşmaya devam etti; balrog'la suda boğulmadan savaştı; tünellerden ve birkaç bin fit yüksekliğindeki bir merdivenden yukarı kovaladı. sonra tekrar savaştı, gök gürültüsü, şimşek ve büyük bir buhar yarattı ve sonunda onu dağdan aşağı itti. ve sonra öldü. ama onun ölümsüz ruhu, muhtemelen eru ılúvatar'ın kendisi tarafından reenkarne edildi ve güçlendirildi.

  • bu şakayı bunlardan özenip yeğenime yapmıştım elime baktı sonra suratıma baktı dayı o ayıp bir şey dedi tekrar yapınca da annesine şikayet etti

    yok bu çocuk dayısına çekmemiş