hesabın var mı? giriş yap

  • fatih erkoc'un haricindeki sarkilarin hicbir seye yaramadigi listedir. 90larin tamamini hatirlayacak kadar yasamis biri olarak herbir sarkiyi ezbere ben de biliyorum ama bu durum sarkilarin bir seye yaramadigi gercegini degistirmez.

    hey corc versene borc olmaz maykil bende de yok.

    ne demek bu aq?

    aboneyim abone biletlerim cebimde. balli lokma tatlisi aman hadi hayirlisi..

    yahu allah askina bu sarkida ne yasadiniz?

    gir kanima, hani bekarlik sultanlikti, yetti canima..

    hadi ya. hfjdksksl

    beyler bayanlar, 30+ olan kardeslerim sizleri cok iyi anliyorum. o gunlerde cocuk ya da genc olan herkes icin bu sarkilar cok ozeldir, cunku metalasmamistir hicbir sey. cunku cocuk olan bizler sokakta oynuyorduk, camurdan telsizler yapip meydey meydey yapardik. cunku internet yoktu, sosyal medya yoktu, bizbizeydik, koca koca kelli felli siyasetciler medeni medeni tartisirdi, anlayissizlik yoktu, kotu her zaman vardi ama iyi samimiydi.

    ama sarkilarin ekseriyeti kotuydu cocuklar kusura bakmayin. barbaros vardi aq, ben sizin babanizim, ben ne dersem o olur diye sarkisi vardi, ne yapalim aglayalim mi?

    "eskiden beyoglunda takim elbiseyle gezerdik" e yine gez lan alikoyan mi var hahahahah

    not: umarim gercekten guzel sarkilari tenzih ettigimi ve sanatcilara tek bir olumsuz kelam etmedigimi anlamissinizdir.

  • "hayatta iki şey sınırsızdır. birincisi evren, ikincisi de islamcının aşağılık duygusu. birincisinden emin değilim."

    albert anştayn.

  • şimdi şöyle; tabi bu adetler yeni değil geçmişte de vardi. ama eskiden bu lakaplardan kurtulmak isteyenler hacca gidiyorlar dönüşlerinde ön ekleri yerine "hacı" koyup dönüyorlardı. sümsük hatce nine oluyordu hacı hatce nine. hatta yeterli parası olmayipta hacca gidemeyenlerin anadolu'da bir geziye gidip hacca gittim geldim diye yutturdugu bile rivayet edilir.
    (bkz: refik halit karay memleket hikayeleri)

  • kayseri'de yol çalismasi yapiliyomus. köylüler esegin birini salip geçtigi yerden yolu geçiriyolarmis. o sirada oradan geçmekte olan amerikali bir mühendis görmüs bunlari.
    merak etmis; gitmis yanlarina.
    -merhaba dayi nabiyonuz böyle? demis.
    köylü -yol yapiyoz diye cevap vermis.
    -"e bu essek ne" diye devam etmis mühendis.
    köylü genel prosedürü söyle bir anlatmis. essegin yolun nerden geçecegine karar verdigini söylemis. bizim amerikali mühendis yerlere yatmis gülmekten, öyle sey mi olur diye. alayci bir tonla:
    - "eee demis, essek bulamiyinca napiyonuz?"
    köylü:
    - "o zaman amerika'dan mühendis getirtiyoz."

  • helena bonham carter ile 13 yil suren birlikteliklerini sonlandirmis. benim merak ettigim, johnny depp'in velayetini kimin alacagi !

    edit: espriyi caldigimi ima eden bir kac entry var sagda solda, asagida ! 2007'de gosterime giren sweeny todd the demon barber of fleet street filminin galasi roportajini izlemistim televizyonda. yonetmen tim burton ve basrol oyunculari depp ve carter'di. carter'a da uclu arasindaki iliskiyi sormuslardi. o da depp oglum gibi, hep birlikteyiz demisti! taaa, o zamandan beri ana-baba-ogul olarak izlerdim hep filmleri. ayrildiklarini da duydugumda, oglan ortada kaldi diye bu entry'i girdim !

  • benim.
    kızmadan önce bir sorun niye diye.

    dün gece 2 buçuk yaşındaki kızımla yatarken "biliyo musun sen çok güzelsin" dedi bana. bir de yanağımdan öptü. bırak en güzel türk kızı olmayı, kainat güzeli gibi hissettim kendimi. o yüzden en güzel türk kızı benim gün itibariyle. kafamda tacımla dolaşırım artık.

  • ahlaksız, devletin verdiği parayı dövize yatıran değil, halkın verdiği yetkiyle halkını satandır.

    edit: onlarca “silivri soğuktur” mesajı geldi. arkadaşlar bende biliyorum silivri'nin soğuk olduğunu. ama parasızlıktan dolayı doğalgaz açamadığım için evim de soğuk. ayrıca hapisten farklı bir hayat da yaşamıyoruz. velhasıl sayenizde gömüldüğüm tefekkürle, silivrideki bir mahkumdan farkım kalmadığını üzülerek fark ettim.

  • bu şehirde dedeleriniz veya onların babaları akıllıca iş yapıp onlardan size, sizi diğer insanların önüne geçirtebilecek kadar bir taşınmaz miras bıraktıysa işte o zaman istanbul dünyanın en güzel şehri oluyor. ama siz dımdızlak kendi çabalarınızla bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız da işte o zaman da bu şehrin kaosunda kaybolup gidiyorsunuz.